KAPALI Arkadaşlar acil linkteki golf alınır mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, benim duruma hoş geldiniz.. benzer bütçelerimiz var :)

Benim kafa baya karışmıştı, yarın gidip bir kaç araca bakıcam ve aslında hepsi birbirinden farklı araçlar... hani olur ya i, birşeye karar verilip onun farklı alternatiflerne bakılır... bende o birşey halen aslında dört şey gibi :) neyse... forumda arkadaşların canlarını baya sıktım zaten :)

Önceliklerinizi iyice netleştirin... örneğin varsa marka model tercihi, o belli olsun... dizel şartmı, şanzıman tercihi ve karoser (arka bölüm ve bagaj ne kadar bütük olmalı), araç değiştirme sıklığınız gibi bilgileri paylaşırsanız 80bin bütçe içine çok temiz ve iyi alternatifler çıkacaktır.

Evet focus harika sürüş dinamikleri var ama mondeo cidden ayrı duruyor ki zaten ayrı bir model.

Bu arada 83 filan insignia da var ama bütçeyi aşıyor sanırım belki pazarlıkla olabilir
Focus'da ki sürüş zevkini, yani kendi sürüş karakterimi ancak ve ancak konforundan çok fazla etkilendiğim bir model için değişebilirim. Mondeo almam demek sakin sürüşler, sessiz ve konforlu seyahatler anlamına gelir ki benim focus'da böyle bir sürüş stilim yok. O yüzden benim için bu tercih, otomobili değiştirmenin de ötesinde sürüş karakterimi baştan aşağı değiştirmek gibi radikal bir anlam da ifade ediyor.
Başlığın sahibi beyefendi de nasıl bir araç istediğine bu bağlamda karar verebilir. 80 bin lira limitte güzel ikinci eller bulunabilir ama sürüş karakteri, otomobilden ne beklediği de önemli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...