Dün akşam can sıkıntısına gazlıyodum öyle prgoram kayıt almış bende paylaşiyim dedim
Manuellerde auto clutch ve autoblip tarzı özellikleri açabilirsin istersen paddle shifter kullanıyorsan hocam. Hem vites yükseltişleri hem düşürüşleri süreye etki ettirir.
Dün akşam can sıkıntısına gazlıyodum öyle prgoram kayıt almış bende paylaşiyim dedim
Manuellerde auto clutch ve autoblip tarzı özellikleri açabilirsin istersen paddle shifter kullanıyorsan hocam. Hem vites yükseltişleri hem düşürüşleri süreye etki ettirir.
adamlıkta bugünhell and toe yaparak kan ter içinde daha eğlenceli oluyor
adam!Aynen süreye etki ediyor direk. Ben H shifter seviyorum hell and toe yaparak kan ter içinde daha eğlenceli oluyor
server kuracak bir babayiğit çıksa da girip beraber gazlasak istanbul parkta
Ha ben paddle shift olduğunu zannetmiştim. O zaman iki sıkıntı var abi, vites yükseltirken debriyajı geç bırakıyorsun/gaza erken basıyorsun, heel and toe'da da gaza yeterince basmıyorsun. Hatta araba birkaç virajda net dağılmış. Ama çizgi çok iyi.Aynen süreye etki ediyor direk. Ben H shifter seviyorum hell and toe yaparak kan ter içinde daha eğlenceli oluyor
Ha ben paddle shift olduğunu zannetmiştim. O zaman iki sıkıntı var abi, vites yükseltirken debriyajı geç bırakıyorsun/gaza erken basıyorsun, heel and toe'da da gaza yeterince basmıyorsun. Hatta araba birkaç virajda net dağılmış. Ama çizgi çok iyi.
server kuracak bir babayiğit çıksa da girip beraber gazlasak istanbul parkta