Maalesef evde değildim, umarım kaçırmam bir dahaki sefere.Çıktık bi yarım saat önce
Maalesef evde değildim, umarım kaçırmam bir dahaki sefere.Çıktık bi yarım saat önce
Beyler gelen varsa bekleriz![]()
1 buçuk - 2 saat assetto girebilirim. Gelen olur mu? @volkan
Akşam gelirim. Eve geçince yazarım burdan uygun saatimiDün görmedim ya kusura bakma bugün girelim müsait olanlarda gelsin
Ben bir ara aciyordum. Şu anda açtığım portlar çalışmıyor. Superonline i arayıp port acmak istiyorum diye istediğim portlari actirdigim vakit çalışıyor fakat bi muddet sonra yine yalan oluyor bo yüzden uğraşmak istemiyorum. Online bi servera girip oynamak en temiziVolkan'la biz de denemiştik olmamıştı, port vs işlerine girmek gerek heralde. Bence uğraştığımıza pek değmez
Ctrl K olması lazım ama emin değilim. Sag tarafta kayar menüde soru işareti olan pencerede yazıyor sabit tuş kombinasyonlarıAraçların üstünde steam isim - ülke bayrağını nasıl açıyoruz ?
Server kuran yok. Boş server bulursan ben hayır demem. Biz @volkan ile ringte arkalı önlü gazladik. O da denk araclar ile yapılınca müthiş keyifli oluyorboş bi spa practice güzel olur sizin öneriler ?
sanırım f11 veya f8 , herhangi bir F ondan kesin eminim.Şu normalde en altta duran bar sol tarafa geldi. Nasıl düzelir bilen var mi?![]()
Az once imolaya girdim sen çıktıneasy 24/7 spa 2 kişi şuan