S
Sodalayn
Ziyaretçi
ne kadar bir vergiGümrük vergisini amazona ödüyorsunuz, onlar ödüyor. Maliyet 190€ +%18 vergi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne kadar bir vergiGümrük vergisini amazona ödüyorsunuz, onlar ödüyor. Maliyet 190€ +%18 vergi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne kadar bir vergi
en iyisi hiç oynamamak olan arabalarla idare etmek bence.sonrada koyunca güzel olmuyor zatenHerkese iyi akşamlar , şimdi ben bu araçların modlarını indirdim ama araç dışı ses gelmiyordu bi dosya indirip düzelttim ama bu sefer orjinal arabaların sesi gitti bu sorunu halledebilen oldu mu
Çok güzel araba modları var ama insanın yükleyesi geliyoren iyisi hiç oynamamak olan arabalarla idare etmek bence.sonrada koyunca güzel olmuyor zaten
m4 ü seviyorum ahh bebeğim nasılda sinirli sinirli bakıyorGece Sodalayn ile ringte turladık. tabi zor pist ve sonuç)
![]()
![]()
![]()
Bence burda iş steam grubu yöneticilerine düşüyo. Orda etkinlik başlatsalar burda anlaşıp herkesin haberi olacak. 1-2 kişinin pek tadı yok ama 8-10 kişi girersek çok eğlenebiliriz.iyice öldü buralar kimse girmiyo oyuna yaw![]()
gün belirliyip topluca girelimBence burda iş steam grubu yöneticilerine düşüyo. Orda etkinlik başlatsalar burda anlaşıp herkesin haberi olacak. 1-2 kişinin pek tadı yok ama 8-10 kişi girersek çok eğlenebiliriz.
aynen server kurup İstanbul park yapalımgün belirliyip topluca girelim
Hocam iyi dayanmissiniz su fps ileİstanbul Park gerçekten çok zevkli