Bu tarz dizeller uzun yolda çok mantıklı.full bagaj 4 kişi 6.vites sabit 140 2.1 devir ankara-istanbul
balikesirden istanbula gelirken (izmir otoyolu) astra ile mondeo aynı yaktı,Bu tarz dizeller uzun yolda çok mantıklı.
Kesinlikle.Bu tarz dizeller uzun yolda çok mantıklı.
full bagaj 4 kişi 6.vites sabit 140 2.1 devir ankara-istanbul
o aparat benim Corsa'da supap kapaklarını elleri kirletmeden çıkarmaya yarıyordu. Diğer tarafı da 5 kapılı versiyonlarda arka kapıların çocuk kilidini aktive etmeye yarıyordu diye biliyorum.Astra H elektrikli bagaj bozulur ise bu aparat ile içerden manual açılıyor. Orijinal vauxhall
Ekli dosyayı görüntüle 51453
Evet aynı zamanda manual bagaj kapağınıda açıyormuş bende yeni öğrendimo aparat benim Corsa'da supap kapaklarını elleri kirletmeden çıkarmaya yarıyordu. Diğer tarafı da 5 kapılı versiyonlarda arka kapıların çocuk kilidini aktive etmeye yarıyordu diye biliyorum.
Aynı zamanda sibop kapaklarını sökerken elin kirlenmemesine de yarıyoro aparat benim Corsa'da supap kapaklarını elleri kirletmeden çıkarmaya yarıyordu. Diğer tarafı da 5 kapılı versiyonlarda arka kapıların çocuk kilidini aktive etmeye yarıyordu diye biliyorum.