Bu tarz dizeller uzun yolda çok mantıklı.full bagaj 4 kişi 6.vites sabit 140 2.1 devir ankara-istanbul
balikesirden istanbula gelirken (izmir otoyolu) astra ile mondeo aynı yaktı,Bu tarz dizeller uzun yolda çok mantıklı.
Kesinlikle.Bu tarz dizeller uzun yolda çok mantıklı.
full bagaj 4 kişi 6.vites sabit 140 2.1 devir ankara-istanbul
o aparat benim Corsa'da supap kapaklarını elleri kirletmeden çıkarmaya yarıyordu. Diğer tarafı da 5 kapılı versiyonlarda arka kapıların çocuk kilidini aktive etmeye yarıyordu diye biliyorum.Astra H elektrikli bagaj bozulur ise bu aparat ile içerden manual açılıyor. Orijinal vauxhall
Ekli dosyayı görüntüle 51453
Evet aynı zamanda manual bagaj kapağınıda açıyormuş bende yeni öğrendimo aparat benim Corsa'da supap kapaklarını elleri kirletmeden çıkarmaya yarıyordu. Diğer tarafı da 5 kapılı versiyonlarda arka kapıların çocuk kilidini aktive etmeye yarıyordu diye biliyorum.
Aynı zamanda sibop kapaklarını sökerken elin kirlenmemesine de yarıyoro aparat benim Corsa'da supap kapaklarını elleri kirletmeden çıkarmaya yarıyordu. Diğer tarafı da 5 kapılı versiyonlarda arka kapıların çocuk kilidini aktive etmeye yarıyordu diye biliyorum.
Opel gerçekten böyle bir şey yaptı mı ya
aynen.Opel gerçekten böyle bir şey yaptı mı yaVallahi şaşırttı =)
Teşekkür ediyorum, biraz araştırmaya başladım Bakımları aksatmamam lazım![]()
aynen.
benim bildigim opel turkiye gunahini bile vermez
Yorumlarınız için teşekkür ederim, aracın bana gelmesi tamamen spontane oldu. Tam 750 kg altı karavana niyetlendim onada bir yasal düzenleme geldi sanırım .Geç de olsa hayırlı olsun! Bu araçların benzinlileri o kadar müsrif ki dizel olması çok iyi olmuş. Ayrıca çeki demiri Türkiye'de pek kullanılmasa da çok önemli bir donanım. O kadar çok işe yarıyor ki. Station kasa ve çeki demiri müthiş kullanışlı bir araç oluşturuyor. Alıştıktan sonra hep arayacağınız özellikler olacak muhtemelen.