ATV ile ilgilenen sahibi olan var mi ?

inzfatih

Fatih
Panpa
2,358
Marka
Porsche
Bu aralar bir Atv almak istiyorum, acikcasi konu hakkında bilgim yok. ATV kullanicisi varsa deneyimlerini paylaşırsa çok faydalı olur. ATV seçerken nelere dikkat etmek lazim, bu isin iyisi , fiyat performans canavarı, ekonomik olanı, luks olanı kimler.

Aklimdan gecenler

CFMOTO CFORCE 600

Polaris Sportsman XP 1000

Can-Am Outlander XT 850

Yamaha Grizzly 700 EPS

ihtiyaç dışı kesinlikle uzak durulması gereken aletler olduğunu düşünüyorum. normal motorlu taşıtla erişimi zor olan tarla bağ bahçe vs. varsa düşünülebilir, aksi takdirde her yönden zarar ziyan aletler. Yakıt tüketimleri aşırı yüksek (Çoğu otomobilden yüksek), normal yolda çok dengesizler, ruhsatta traktör olarak geçiyor olabilirler (bundan emin değilim; sadece UTV'ler de böyle olabilir)

Bizim buralarda ATV turları yapanlar CFMOTO'yu çok kullanıyorlar. Açıkçası pek matah ürünler değil. Filonun yarısı tamirhanede oluyor. İşletmeler arızalı ürünleri servise götürmüyor, direkt kendileri ustalarını bünyelerine almış durumdalar.

Can-Am ve Polaris bambaşka seviye markalar. CFmoto bunların yakınından geçmez.

Yamaha'nın ATV'si hakkında hiçbir fikrim yok. Ama Japondur, sağlamdır, sorunsuzdur diye tahmin yürütebiliyorum.

ihtiyaç dışı kesinlikle uzak durulması gereken aletler olduğunu düşünüyorum. normal motorlu taşıtla erişimi zor olan tarla bağ bahçe vs. varsa düşünülebilir, aksi takdirde her yönden zarar ziyan aletler. Yakıt tüketimleri aşırı yüksek (Çoğu otomobilden yüksek), normal yolda çok dengesizler, ruhsatta traktör olarak geçiyor olabilirler (bundan emin değilim; sadece UTV'ler de böyle olabilir)

Bizim buralarda ATV turları yapanlar CFMOTO'yu çok kullanıyorlar. Açıkçası pek matah ürünler değil. Filonun yarısı tamirhanede oluyor. İşletmeler arızalı ürünleri servise götürmüyor, direkt kendileri ustalarını bünyelerine almış durumdalar.

Can-Am ve Polaris bambaşka seviye markalar. CFmoto bunların yakınından geçmez.

Yamaha'nın ATV'si hakkında hiçbir fikrim yok. Ama Japondur, sağlamdır, sorunsuzdur diye tahmin yürütebiliyorum.

Ciftlik icinde biryerden biryere gitmek icin kullanilacak, bazi bolgelere araba giremiyor, traktor gereksiz buyuk kaliyor , arkasina ufak bir romork falan baglayabiliriz . Suphesiz isimizi gorur ama deger mi degmez mi bilmiyorum. Bulundugum yerde ulasim icin kullananlar var , birtanesi denk gelince kullanicisina da sormam lazim.