Audi A3 Sedan 1.0 TFSİ Standart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunuscelik29

Yunus Çelik
Profesör
1,376
26
Marka
Volkswagen
Arkadaşlar Audinin sitesinden baktığımda 120-130Bin lira civarı diyor fiyatına,ama 2.el sitelerinde 100bin lira 0 km alınabiliyor bu audinin yaptığı kampanya devam ediyor mu hala yoksa etmiyorda bu satanlarmı hala uyanamadı yada modellerimi farklı bunların bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar Audinin sitesinden baktığımda 120-130Bin lira civarı diyor fiyatına,ama 2.el sitelerinde 100bin lira 0 km alınabiliyor bu audinin yaptığı kampanya devam ediyor mu hala yoksa etmiyorda bu satanlarmı hala uyanamadı yada modellerimi farklı bunların bilgilendirirseniz sevinirim
Fiyatini bilmiyorum ama tek paket geldigini iyi biliyorum hocam

ben bayide Hb versiyonuna baktım ötv zammı ile 100bin küsur dediler çok dolu değil boş da değil

Kampanya devam etmese bile audi fiyat listelerine kesinlikle aldanmayın.Bayii'de ciddi indirimler(%10-15)alınabiliyor.Alacağınız ve düşünüdüğünüz model için kesinlikle fiyat alın.

84 gibi rakamalara artık vermiyor audi. Ablama alacaktık kur arttı 90 binlira bunun aynısına fiyat çektiler. Ablamda 5k daha koyup 6 binde 3 adet bakım hediyeli lacivert 118i aldı bide mayfest jant ve kışlık aldı uzerine de film ve seramik yaptırdı. Yani 90 üzeri ben bu A3 e para vermem çünkü aynı paraya çok az kullanılmış daha dolu ve daha güçlü a3 ve 1 serileri var. Ama 1.0 A3 baya başarılı hakkını yemeyelim şimdi.

Son düzenleme:
Uzun süre halam a3 1.6 tdi sedan sport kullandı istanbula gidip geldikçe bende bindim aynı araca gayet güzeldi konforu ve yakıtı üzmüyordu fakat en boşunun durumunu bilemiyecem.

Spor design pack a3 sedan gerçekten hoş araba..Diğer c sınıflarından benim için apayrı bir araç
Biz bu fiyatı Basic için almıştık. Yarın inşallah Q2 test sürüşüne gidecez. Bakalım o nasılmış. Bir video çekmeyi de düşünüyorum aynı zamanda.

fiyatlar cidden iyi yalnız yılbaşından sonra da böyle kalır mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...