Kardeşim eger audi alirsan sen o boranin fiyatı kadar kenarda para tut lazım olabilir
Mazda3 1.5 Skyactiv-G.
Diyorum ya çok yakın bir arkadaşımda var aracı bende kullandım bi sure 90 binlere geldiğinde benzin gibi yağ tüketmeye başlamıştı. Kendi cebinden motoru yaptırdı biraz tuzlu oldu tabi. Yapıldıktan sonra sorun yok galiba. Şu an araba hakkında pek konuşmuyoruz bıktı arabadan. Birde motor yapıldıktan sonra multitronic şanzıman d modunda gaza yuklenildiginde aşırı miktarda sarsıntı yapıyor manuele alınca yapmıyor böyle bi sorunu çıktı sebebinide bulamadı o şekilde kullanıyor.Aahahahah abi o kadar mı diyosunuz ya1 tane öven görmedim zaten
vazgeçtim tamamiyle neredeyse
Aahahahah abi o kadar mı diyosunuz ya1 tane öven görmedim zaten
vazgeçtim tamamiyle neredeyse
Ben anlatildigi kadar kotu olmadigini ancak boyle bir sorunun oldugunu da dusunuyorum. Bu forumda benim bildigim kadariyla 1.8 tfsi kullanan yok. O yuzden cok saglikli bilgi almak pek mumkun degil. Ha yakin cevresinden duymustur gormustur ona bir sey diyemem. Cok temiz hor kullanilmamis, servis bakimli bir 1.8 tfsi bana kalirsa dusunulebilir. Ama dedigim gibi oncesinde yag eksiltme problemi ile alakali Dogus’tan bilgi alin, arastirin oyle karar verin.
Diyorum ya çok yakın bir arkadaşımda var aracı bende kullandım bi sure 90 binlere geldiğinde benzin gibi yağ tüketmeye başlamıştı. Kendi cebinden motoru yaptırdı biraz tuzlu oldu tabi. Yapıldıktan sonra sorun yok galiba. Şu an araba hakkında pek konuşmuyoruz bıktı arabadan. Birde motor yapıldıktan sonra multitronic şanzıman d modunda gaza yuklenildiginde aşırı miktarda sarsıntı yapıyor manuele alınca yapmıyor böyle bi sorunu çıktı sebebinide bulamadı o şekilde kullanıyor.
Aracın tipi gidişi yol tutuşu kalitesi çok iyi ama mekanik problemleri riskli
Yakıtı da sakin kullanımda Kayseri'de 8-10 arası değişiyor
160 lik a5Hocam arkadaşındaki a4 160lık mı a5 demiştin diye hatırlıyorum sanki
160 lik a5
Yakiti fena degil. A4 1.8 korkutmuyorsa bunun korkutmanin aksine sevindirmesi lazim.Tam aradığım kriterlerde 10 numara araç söyledin hocamyakıtı hakkında deneyimin ya da bilgin var mı benzin korkutuyor...
Araştırdıgım ve anlatilan kadariyla 160lıklarda bu sorun var
Yakiti fena degil. A4 1.8 korkutmuyorsa bunun korkutmanin aksine sevindirmesi lazim.
A4 konusuna gelince, guzel motora sahip (guncellenmis motordan bahsediyorum) guzel bir araba. Ancak benzin yetistirmesi zor olacagi kadar elden cikarmasi da zor bir araba. Su an malum sitede takip ettigim 170’lik bir ilan var, hem hacminden oturu hem de eski 160’lik motordan aldigi kotu reputasyondan dolayi sahibi araci bir turlu satamadi. Her hafta 250 TL fiyat indiriyor garibim.
100 km'de ortalama 7-8 litre.Tam aradığım kriterlerde 10 numara araç söyledin hocamyakıtı hakkında deneyimin ya da bilgin var mı benzin korkutuyor...
Yakiti fena degil. A4 1.8 korkutmuyorsa bunun korkutmanin aksine sevindirmesi lazim.
A4 konusuna gelince, guzel motora sahip (guncellenmis motordan bahsediyorum) guzel bir araba. Ancak benzin yetistirmesi zor olacagi kadar elden cikarmasi da zor bir araba. Su an malum sitede takip ettigim 170’lik bir ilan var, hem hacminden oturu hem de eski 160’lik motordan aldigi kotu reputasyondan dolayi sahibi araci bir turlu satamadi. Her hafta 250 TL fiyat indiriyor garibim.
A5 hakkinda fikrim yok sadece a4 u arastirdim biraz ve 120liginde yag sorununu yasayana rastlamadim sorun 160lıklarda deniyor hep
Yurtdisi audi forumlara bakin. Burada kimin ne dedigi belli degil (donanimhaber vb.). Biri diyor 160’likta sorun var digeri 120’likte diyor. Pvc valfiyle alakali bir onarim yapildiginda sorun gideriliyormus deniyor. Ciddi bilgi kirliligi var. Ama sorun oldugu bir gercek
Mazda3'e Lovato taktıranlar mevcut.A4lerin çoğunda lpg var ilanlarda o yüzden korkutmadı fazla, ama mazdada lpg taktiran gormedim. Lpgye uyumlu degil mi acaba ?
Şaka maka araba ağır falan ama Megane RSe kafa tutacak kadar iddialı ve başarılı. Konfor desen iyi kalite desen iyi motor desen sağlam şanzıman desen tıkır tıkır... mükkemmel makina valla. Fifth Gear da tiff reis hayran kalmıştı buna. Param olsa alacağım nadir hothatch lerden. GTI mk7 almak yerine şunu 100 kez tercih ederim.