Avm otoparkına araç bırakılır mı ?

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,105
45,653
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
İyi fikir aslında sürekli otopark parası vermekten kurtarır insanı park halinde çarpıp kaçma durumunda da işe yarayabilir ama çizen kişinin elleri yüzü karanlıkta gözükmeyebilir veyahut elleri tam gözükmedikten sonra ben çizmedim tozunu sildim yanında durdum sadece diye sıyrılabilir böyle ucuz bir şekilde.Zaten bu şahıs arabaya öyle yaslanır gibi durup öyle çiziyor çaktırmadan, gelip bodoslama dalmıyor.Başkalarının aracını çizerken de gördüm.Adam içeri girip girip çıkıyor bir hafta kodeste bir hafta sokakta yine iki güne salarlar hocam.Akşam yastığa kafamı rahat koymak için uygun bir otoparka bırakmak daha iyi olur benim için.Sokağa atacağıma parayı otoparkçılar kazansın daha iyi.Eğer uygun fiyatlı biryer varsa bırakırım yoksa başka bir yoluna bakıcam.
Haklısınız. Eğer başkalarının da araçlarına, mallarına zarar veriyorsa / veriyorlarsa en iyisi karakola şikayetle uğraşmadan direkt bu şahısların kapısını tıklayıp konuşup imza toplayıp savcılığa suç duyurusunda bulunmanızdır. Eminim sadece siz rahatsız değilsinizdir bu tinerci grubundan. İşi tamamen savcılıkta halletmek gerekiyor. Artık o duruma göre bulunduğunuz bölgede koruma ve suç üstü yakalama imkanı için devriyeleri mi sıklaştırırlar, nöbetleşe polis mi görevlendirirler onlar bilir. İllegal yollar, çözümler, davranışlar bizim gibi sıradan insanlar için başvurulacak yollar değil. Aksi halde bir beladan kurtulayım derken başka veya daha büyük bela açılabilir başımıza.
 
Son düzenleme:

Koraykaya

Koray
İcracı
4 Kas 2016
1,977
6,025
5,270
Didim
Marka
Dacia
Benim önerim aracı her zaman koyduğunuz yere koymak yerine 2-3 sokak uzağa ya da daha farklı işlek bir lokasyona bırakmanız olacaktır tinerci belli bir süre aracı görmeyince zaten vazgeçeciktir bu hem otopark parasından hem tinerciden sizi kurtarmış olur
 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,486
1
4,751
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Ben size kalıcı bir çözüm sunayım. Ben öyle yaptım durumum farklı olsada.

İstanbul u terk edin hocam. Şayet mevcut işinizi devam ettirme ya da değiştirme şansınız var ise terk edin orayı. Saçma sapan paralar dönüyor. Çöpüne kadar vergisini verdiğim sokakta araba park edince para ödüyorum. Bana semtimde mahallemde otopark hizmeti sunulmuyor. Hırsızı arsızı uğursuzu başımda. Sırf ihtiyaç diye araba kullanıyorum her nanesine dünya vergi ödüyorum semte göre birde otopark ücreti ödüyorum adalete gel. İyi ki terk etmişim istanbulu diyorum. İmkanınız var ise sizde terk edin.
 

MehmetP55

Profesör
3 Kas 2018
707
559
1,220
Bu adiler mahallede 2015 de park halindeki tüm araçların lastiklerini kesmişlerdi ilk başta çok takmadık daha önce hiç olmadığı ve mahalle aslinda huzurlu olduğu için bir kereliktir sandık 4 5 saat topluca kızıp ardından boşverdik. Üstünden birkaç gün geçti yeniden aynı olay yaşanınca maddi ve manevi açıdan yarattığı sıkıntı dert olunca aramızda imza toplayıp ben ve bir abimizin emniyette vs tanıdığımız vardı gittik mahalleye ( 2 sokak ) kamera sistemi kurdurduk suan sokak girişi çıkışı yol kesişmeleri vs sürekli kayıt altında tavsiyem sadece size olmuyor ise komşular ile konuşup emniyete ve Kaymakamlığa başvurun illa tanıdık olmasina gerek yok dikkate alıyorlar sadece belki emniyete bağış adı altında parayi sizden alırlar ki ev basina 100 tl yi geçmez. Şikayet ederseniz illaki ilgilenirler fakat emin olun onlar zaten yapanı biliyor kanunlar zayıf ellerinden birsey gelmiyor onlarda bezmisler sizi başlarından savarlar fakat böyle bir çözümle birlik olursaniz yada tanıdığınız varsa yardimci olurlar
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Akın

Erhan Tekin

Profesör
4 Kas 2016
338
539
1,645
35
ADIYAMAN
Marka
Seat
Benim büyüdüğüm mahalleyi bilsen, tinerciler yeni çıktı eskiden baliciler vardı onları daha da iyi bilirim. Psikopatları da iyi bilirim özel ilgi alanım. Canları acımaz diye bir şey yok ağrı eşikleri yüksektir. Ben espirisine dedim ama mümkünse dediğim de işe yarıyor onu belirttim, adama git öldür demiyoruz. Bu gerizekalılar birazda tinerciliğin ismini kullanıyorlar yoksa her zaman hepsi o kadar da kafa olmuyor, kendilerini savunma mekanizması bir yerde, hayatını veya yaptığı yanlışları veya yapacağı yanlışları örtmek için kullandıkları bir savunma mek... Bunları neden anlatıyorum neyse. Adam şehri değişmiş yukarda ona niye kızmıyorsun, sanki evcilik oynuyoruz :) Tabi ki o lafta da hem gerçek hem hayal bir arada espiriyle gerçek bir arada benim dediğim de öyle bişey. Benim başıma gelse ne yaparım onu bile bilmiyorum. Ama gücüm yeterse veya dövdürebilirsem ilk başvuracağım yol bu olur diye düşünüyorum.
Gerçi arabama tüküren bir park görevlisini dövmemiştim iş yerine söyleyip işten attırmıştım o daha zevkliydi. Bu pisliklerin sahibi de yok.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım