Siz onların ulaşamayacağı arabalara bakın tofaşk <3<3![]()
Yani abi biz ulaşamayacaklarımıza bakıp mutsuz olacağımıza onlar ulaşamayacaklarına bakıp mutsuz olsunlarzuhahahah onedioda bu konu açıldıktan sonra bizim sahip olup onların ulaşamayacağı arabalar olarak yapılıp nice capsler yapılabilir dii mi @Koraykaya
Daha yarım saat önce bir tanesi bizim sitenin önündeki dört yolda dönüp duruyodu. Baktım, izledim, döndü, döndü sonra tekrar döndü ama anlamadım. Neden dönüyo acaba diye sordum lastiği boş yere yıprattı, boşa gaz yaktı, milleti rahatsız etti, ha bir de başı döndü heralde elemanın sıfır çizdikten sonra toplayamadı direğe giriyodu son bir hamleyle gerçekten de kuş gibi süzüldü gitti şahinYani abi biz ulaşamayacaklarımıza bakıp mutsuz olacağımıza onlar ulaşamayacaklarına bakıp mutsuz olsunlar![]()
Biz onları anlayamayız be panpa. Geçen gün birisi köşeyi dönerken kaldırıma vurdu geri geri çıktı baktı indi arabadan eğildi baktı önüne sonra patinaj çektirerek bastı gitti yine.Daha yarım saat önce bir tanesi bizim sitenin önündeki dört yolda dönüp duruyodu. Baktım, izledim, döndü, döndü sonra tekrar döndü ama anlamadım. Neden dönüyo acaba diye sordum lastiği boş yere yıprattı, boşa gaz yaktı, milleti rahatsız etti, ha bir de başı döndü heralde elemanın sıfır çizdikten sonra toplayamadı direğe giriyodu son bir hamleyle gerçekten de kuş gibi süzüldü gitti şahin
şu an efsane bir fikir atıldı ortaya bunları iki part yapıp mizahta nirvanaya ulaşabiliriz madde 1 Onların ulaşamayacağı araba doğan görünümlü şahinzuhahahah onedioda bu konu açıldıktan sonra bizim sahip olup onların ulaşamayacağı arabalar olarak yapılıp nice capsler yapılabilir dii mi @Koraykaya
Daha yarım saat önce bir tanesi bizim sitenin önündeki dört yolda dönüp duruyodu. Baktım, izledim, döndü, döndü sonra tekrar döndü ama anlamadım. Neden dönüyo acaba diye sordum lastiği boş yere yıprattı, boşa gaz yaktı, milleti rahatsız etti, ha bir de başı döndü heralde elemanın sıfır çizdikten sonra toplayamadı direğe giriyodu son bir hamleyle gerçekten de kuş gibi süzüldü gitti şahin
abi gördün mü kız nasıl baktı içi gitti abi içi var ya hasta oldu dibi düştüsen anlamazsın kimbilir o caddede ne canlar yaktı veya yakacak asdfasfsadf o lastik boşuna yanmaz xD zuhahahah![]()
abi gördün mü kız nasıl baktı içi gitti abi içi var ya hasta oldu dibi düştü
kızların yanın da :
geçen mahallede bir yan vermişimm offf otobanda tokatlayım duruyorum kızlar sizlede yanlayalım mı ormanlık güzel bir yol biliyorum sadwqdqd
Gtr ucuz deilNissan GT-R
"Dönüyüm mü?" olmıcak mıydı o"İlk görüşte aşka inanır mısın yoksa etrafında bir kaç tur döneyim mi?"![]()
Doğru öteki türlü aynı vurguyu yakalayamayız"Dönüyüm mü?" olmıcak mıydı o![]()
valla farklı konularda açtım arada kaçırmış olabilirsin bu ikinci birincisi otoparktı reklamdan ötürü ban yedikhacım sen neden sürekli onedio da konu açıyosun
farklı bir şey anlatmak istedim de şimdi tekrarr okudum ban sebebi olabilirmiş anlam kayması olmuşbence sakin ol kanki![]()
![]()
![]()