Avrupa'dan Ülkemize Gelen Araçların Trafik Kurallarına Uymaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rosel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde cezalar para kazanmak üzerine, kuralları uygulatmak için değil. Trafik polisleri de vasıfsız olduğu için ülkede normal bu kadar kural tanımazlık.

Şuan saysam uzak yakın akrabalarımın yarısı gurbetçidir. Net söylüyorum alayı çomar. Buraya gelseler açlıktan kırılırlar, orada krallar gibiler. En gıcık olduğum şeyde bir oy kullanmaları, iki biz orada açız canım vatanım naraları atmaları. Alayı yalan. Gıcık oluyorum hepsine.

Orada kurallara uyup burada çakallığın kralını yapmaları da ayrı bir konu fakat yinede aynı yere çıkıyor.

Son düzenleme:
Şuan saysam uzak yakın akrabalarımın yarısı gurbetçidir. Net söylüyorum alayı çomar. Buraya gelseler açlıktan kırılırlar, orada krallar gibiler. En gıcık olduğum şeyde bir oy kullanmaları, iki biz orada açız canım vatanım naraları atmaları. Alayı yalan. Gıcık oluyorum hepsine.

Orada kurallara uyup burada çakallığın kralını yapmaları da ayrı bir konu fakat yinede aynı yere çıkıyor.
Cok haklisiniz samed hocam. Ben gelmeden oncede gelme is yok guc yok turkiye cennet soyle iyi boyle iyi vs vs neler neler diyorlardi. Geldim sonra taniadigim tanidigim kisiler neden geldin iyi halt etdin vs vs neler neler dediler. Alayi adi insanlar dediginiz gibi turkiyede bir halt olmaz hepsinden. Madem guzel cikin donun memlekete diyincede g.t basi ayri oynuyor hepsinin kolpa hepsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...