"Ayın Fotoğrafı" Konusu Rezaleti!

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,264
3,862
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Şöyle birşey denilebilirdi en çok beğeni alan fotoğraf değilde bizim en beğendiğimiz şeklinde yarışma duzenlenseydi bu durum oluşmazdı. İlgili kişilerin fotoğraflarının artık ayın fotoğrafı şeklinde paylaşılmasının pek bir önemi yok ufak tefek hediye ve özür ile gönül alınabilir yönetime yakışanda bu olur
Hediyeye vs. gerek yok sadece doğru paylaşım yapılması ve özür dilenmesi idi benim amacım ki o da yakında hallolacak gibi..
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mustafak

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,264
3,862
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Beyler bence çözüm odaklı olalım ne dersiniz , sinirler iyice gerilmiş belli ki , ortada bir haksızlık var evet ama telafisi için yazalım mesajları , bir hata olmuş yönetimin dalgınlığıdır yada başka bir konudur , tamam fakat bizde çözüm odaklı yaklaşmalıyız , konuyu derinleştirmiş sn. @Basri Amca teşekkür edelim kendisine , yönetimdense istediğimizi yapmaları için ricada bulunalım , tamam bir ateş yanıyor fakat biz su yerine benzinle koşuyoruz gibi görünüyor şu an , özür dilerim yanlış anlaşılıyorsam

Maddelere dökelim bu işi neyi istiyorsan kibarca belirtelim diyorum sizlere , kimsenin kalbinin kırılmasına yada üzülmesine gerek yok , biz büyük bir aileyiz , ara sıra elbette küçük kavgalar olacak ama biz bölünmediğimiz sürece kim ayırabilecek ki ? :) saygı ve sevgilerimle otopark ailem.
Ya ilk mesajlarda gayet çözüm odaklı yaklaştık gördüğün gibi ama çözüm olmadı bu sefer ortalık biraz hararetlendi. Benzin ile değil de mazot ile olabilir ne de olsa daha geç yanıyor :D
Amaç kimsenin kalbi kırılmasındı ama farklı yanlış anlaşılmalar/anlaştırmalar oldu neyse ki sonucun da tatlıya bağlanıyor sorun yok :)
 

2jzihtiyar

Reis
Beta Programı
23 Şub 2018
3,048
6,912
5,020
github.com
Marka
BMW
Çok uzun bir metin yazamayacağım sabah elimi kestim, dolayısıyla yarın ki simülasyon yarışına da giremeyeceğim gibi buraya da uzun uzun yazamıyorum kusura bakmayın.

Tekrardan yazalım, kimseyi engellemiyoruz. Bugün bizim testlerimizi burada dozajında kötüleyenine de, genel olarak eleştirene de müdahelede bulunmadık ve bulunmayacağız. Varsa toplulukta art niyetliler, tavrımız bellidir. Mesajımız onlara değil.

Lakin ben genel olarak hakkını arayan forum üyelerine, sonuna kadar hak veriyorum ve kastettikleri amacı görüyorum. Biz bu konuyu sadece etkinliği bitirdiğimiz için kilitledik lakin üstteki mesajdan pek öyle anlaşılmıyor.

Ağustos ayının kazananı olan @2jzihtiyar gördüğüm kadarıyla. Kendisini tebrik ediyoruz. Önümüzdeki zamanda kendisini paylaşacağız.

Sanırım Temmuz ayında @OzanDnz 'in aracı kazanmış lakin paylaşılmamış, ben aklımda bir şeyler düşünüp gerçekleştireceğim.

İkisinden de özür diliyoruz.
Kimseyle şahsi bi derdimiz yok, keşke baştan şöyle konuşulsaydı da hiç buralara gelmeseydi mevzu.
 
  • Beğeni
Tepkiler: cansermo

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,264
3,862
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Ortada bir vaat varsa yerine getirilmeliydi. Eğlence, oyun vs. diye küçümsemek anlamsız. Madem öyle gerçek kazananı ekleyip konu buraya tırmanmadan kapatabilirdi.

Ortada bir hata varsa gerekli açıklama yapılıp, hata telafi edilmeliydi. Yarışmada bir ay içinde en çok beğeni deniliyorsa yalnızca o ay içindeki beğeniler dikkate alınır. "Ben beğendim sanıyordum, unutmuşum" vb. bahaneler son tarihten sonra beğenmeyi mazur göstermez. Hele ki bunu editörün yapması ekstradan yanlış.

Ortada bir hata var gibiydi, editörün tutumuyla hata değil bilerek yapılmış izlenimi doğdu. Şu an durum "editör istediğini seçmeye çalıştı, kılıf hazırlamaya çalıştı ama dikkatli kişilerce ortaya çıktı. En çok beğeni alanı değil, kendi istediğini seçiyor" şeklinde. O kişi için hoş bir durum değil bu.
Demek istediğim de buydu..
 
  • Beğeni
Tepkiler: cansermo
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım