Aynı arabayı tekrar alır mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GARAJ TV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynı arabayı tekrar alır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    48
Ne bileyim ben 1.0 motorlu bir ay önce 85 e bırakılan a3 falan düşünürdüm. D segmenti olacaksa ve sıfır olacaksa 100 bin gibi paraya zaten insignia dışında araba yok diye hatırlıyorum. O konuda çok avantajlı.

Ya suv ya da D segmenti olur zaten

İkinci araba olarak az kullanılacaksa daha duygusal ve keyifli bir araç tercih ederdim. Yok A-B arası gidip gelmek içinse ve yol yapacaksa kendisi ve işletme maliyeti ucuz az yakar çok kaçar bir araba alırdım.

Bana değil zaten olan arabayı değişmeyi planlıyoruz ötvler yükselmeden.

Ya suv ya da D segmenti olur zaten

Bana değil zaten olan arabayı değişmeyi planlıyoruz ötvler yükselmeden.
He, model güncelleyeceksiniz. Olabilir, hatta imkan varsa dizele geçilecek ve donanım yükselecekse kesinlikle düşünmeden değiştirilmeli. Yalnız şuan memnun olman lazım mevcut araçtan, marka değişmedim diye pişman olmamak için.

He, model güncelleyeceksiniz. Olabilir, hatta imkan varsa dizele geçilecek ve donanım yükselecekse kesinlikle düşünmeden değiştirilmeli. Yalnız şuan memnun olman lazım mevcut araçtan, marka değişmedim diye pişman olmamak için.
Tam anlatamadım o araba zaten elimizde olacak bide yanına aynısının dizeli ve donanımlısı :D

Bence yine de başka araba bakın berkay farklı bir şeye binmiş olursun. Zaten hepsi iyi araba o paradakilerin. İkinci araba almanın heyecanı düşer öyle :)
Bakıyorum da şuan ki arabadan çok memnun olunca bide üstüne daha donanımlısı almak cazip geliyor hem bütçemi de aşmıyor :)

Şirket arabası 1.3 90' lık Linea ile uçmaya çalışan adamların altına 1.6 120hp 320nm tork Egea vermişler, bu sefer hakikaten uçabiliyorlar. :D Sürekli yanımdan 180 ile beyaz, kapak jantlı Egealar geçiyor. :D
Fırlar o kapaklar be. Sakının arabayı valla.

Yav araba güven veriyor herhalde. Olmayacak yollarda olmayacak hızlarda giden Egealarla doldu heryer. :D
2. Fluence bombardımanı yolda demektir. Symbol'den Fluence'a geçenler de öyle basıyordu, hala da basıyorlar. Albea'dan Linea'dan Egea'ya geçince millet kopuyor demek.

berkay kendimi zor tutuyorum demeyeyim diye de yapma etme kardeş bir çuval daha para verip aynı arabanın donanımlısı alınır mı yahu :D

şimdi bende başka arabalara baktım tabii ama düşününce yine insignia almak çok mantıklı oluyor rakiplerinden kat ve kat daha ucuz( superbden 12k passattan 25k benzer donanım ve motorda) ben şimdi farklı araba alacağım diye niye o parayı vereyim.

bence o yüzden d segmentinde bu kadar katı olmayabilirsin. onun yerine c lerin iyi örnekleri daha mantıklı olabilir. zaten 2. araba. 2. arabada da hacim çok elzem bir konu olmaz bana göre

Hacim zaten çok önceliğim değil suv olarakta sportage beğendim açıkcası suv alacak olsam kesinlikle onu alırım ama bu sefer yine insignia bakıyorum dizel otomatik geliyor ne kadar ihtiyacım olmasa da hesabıma göre dizel ile yıllık 800tl kazanacağım (sportage vs insignia da) arabayı da alırsam 7-8 yıl kullanırım bu da yaklaşık 6000 tl daha masraflı olmuş oluyor sportage.