Aynı arabayı tekrar alır mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GARAJ TV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynı arabayı tekrar alır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    48
bence o gözle bakma şayet çok sıkıntıya girmeyecekse ekonomi. sonuçta bu arabalara artık hiç binmesen oturduğu yerde yıllık 2.5, 3 bin lira para yiyor sigortası, kaskosu, vergisi cart curt.

Onlar zaten var büyük olasılık sportage alıcağız da bir yandan insignia dan çok memnun kalınca ve aynı paraya cosmo dizel otomatik acc flexride kış paketli almakta çok mantıklı geliyor

Normalde ilk akla gelen superb ama manuel olmak şartıyla. Otomatik olanı 1 saat kadar kullanma fırsatım oldu. Tatsız tuzsuz bişeydi.

Son düzenleme:
Normalde ilk akla gelen superb ama manuel olmak şartıyla. Otomatik olanı 1 saat kadar kullanma fırsatım oldu. Tatsız tuzsuz bişeydi.

Superb bende düşündüm ama sonra tekrar insignia bakıyorum hem yol tutuş, konfor,motor daha iyi hem de 12k daha uygun bu sebeplerden dolayı insignia alırdım ama zaten var sorun orada 1.18i olmaz maalesef suv ya da d segmenti olur

klasik otomobil olarak düşünülebilir.. Bende Ford taunus 1972 sw aracımı metal yorgunluğundan dolayı pas tuttuğu için temiz ve çürüğü olmayan aynı marka ve model araç satın almıştım..

insignia kullanmadım ama superb'in konforu ve direksiyon tepkisi fena değil. Yalnız şanzıman yüzünden midir nedir araba çok hantal hissettiriyor. Dynamic modda bile gaz tepkisi çok kötü. Bastıktan 40 saat sonra yürüyor.

insignia kullanmadım ama superb'in konforu ve direksiyon tepkisi fena değil. Yalnız şanzıman yüzünden midir nedir araba çok hantal hissettiriyor. Dynamic modda bile gaz tepkisi çok kötü. Bastıktan 40 saat sonra yürüyor.
Dizel motorunu kullandıysanız 250 tork var o yüzden öyle aman aman gideceğini sanmıyorum

insignia 1.6 136 bg otomatik şanzıman aracı çok kullandım .. konfor bakımından bana sert geldi , direksiyon tepkisi çok iyi ancak şanzıman tork konvertorlu olduğu için araç çok hantal hissettiriyordu.

Son düzenleme:
insignia 1.6 136 bg otomatik şanzıman aracı çok kullandım .. konfor bakımından bana sert geldi , direksiyon tepkisi çok iyi ancak şanzıman tork konvertorlu olduğu için araç çok hantal hissettiriyordu.

Diğer aracım 1.6 benzinli insignia zaten ve konfor yol tutuş yalıtım donanım yakıt yani herşeyinden memnunum ötv den etkilenmemek için öbür arabayı değişeceğiz acaba 1 tane daha alsak mı diye düşünüyoruz :)

Diğer aracım 1.6 benzinli insignia zaten ve konfor yol tutuş yalıtım donanım yakıt yani herşeyinden memnunum ötv den etkilenmemek için öbür arabayı değişeceğiz acaba 1 tane daha alsak mı diye düşünüyoruz :)
Bence alternatif olacak, başka özellikleriyle fark yaratacak bir araç alabilirsiniz. BMW 520i yanına Corsa, Passat'ın yanına Suzuki Vitara gibi. Herkesin yaşantısı farklı, net bir öneride bulunamıyorum. Ama Insignia'yı yetersiz bulabileceğiniz noktalarda avantaj sağlayacak farklı bir araba düşünebilirsiniz. Dönüş çapı, yolcu kapasitesi, arazi kabiliyeti gibi bambaşka noktalarıyla öne çıkacak bir araba tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Zamanında bi komşumda e46 sedan vardı sonra o araba varken bide Cİ almıştı bence kişiye kalmış bişey gibi duruyo