B+A2 Ehliyet / Aynı Anda 2 Ehliyet Alabilir miyim ?

kadirr

Abdülkadir kederli
Takipçi
4
18
Marka
Volkswagen
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar benim bir sorum olucak.
Ben b ve a2 ehliyeti icin kursa kayıt yaptırdım.
Bugün b ehliyet direksiyon sınavını geçmiş bulunmaktayım harcı yatırıp b ehliyetini çıkartmalı mıyım yoksa a2 motor direksiyon sınavınıda kazanıp öyle mi harc yatirmaliyim maddi açıdan bir fark olur mu eskiden oluyordu sanırım hâlâ devam ediyor mu

Eğer ehliyet alma sürecine başladıysan bekle. Çünkü A2'yi ekletmek için ehliyet yenileme yapman gerekiyor ve 2. kez ödeme yapman gerekir.

Yeni yıl zammından önce B ehliyeti alabilirsen senin için karlı olacaktır. (Yeniden değerleme oranı %43,93 açıklanmıştır.)

Yeni yıl zammından önce B ehliyeti alabilirsen senin için karlı olacaktır. (Yeniden değerleme oranı %43,93 açıklanmıştır.)
Dostum her türlü zamı yicem ben 1 inden itibaren zamli fiyattan ödemek zorunda kalicam randevu bulamıyorum çok yoğun

Arkadaşlar iyi forumlar
2 sorum olucaktı
1. 3 hafta önce b ehliyetini çıkarttırdım.Pazar günüde a2 ehliyet sınavına giricem, b ehliyeti için çektirdiğim biyometrik fotoğrafı a2 kartı içinde kullanabilir miyim

2. Bajaj pulsar n250 alınır mı yağ soğutmalı olması sorun çıkartır mı ? tipi cok hosuma gidiyor .