Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle herkese iyi bayramlar. Uzun zamandır benzinle çalışan kumandalı arabalara merak sardım ama bu konu ile ilgili pek bilgi bulamadım internette nerde satılır çok fazla ilgi gerektirirmi vb. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
öncelikle herkese iyi bayramlar. Uzun zamandır benzinle çalışan kumandalı arabalara merak sardım ama bu konu ile ilgili pek bilgi bulamadım internette nerde satılır çok fazla ilgi gerektirirmi vb. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Hocam pahalı bir hobi genel olarak ve elektrikli olanlarına pek benzemiyorlar. Eğer başlamayı planlıyorsanız elektrikliyle başlayıp sonradan benzine geçmenizi öneririm, nitro olanların yakıtı pahalıydı gibi hatırlıyorum, önerilmiyorlar.
Sürekli piste giden, parçaları tek tek tamir eden söküp takan bir komşum var, bir araba parası vermen lazım, orta dereceli, düzgün şekilde ilgilenmek için. Bir heves gazıyla girilip he sarmadı denilecek iş katiyen değil.
Öncelikle özellikle Türkiye 'de çok maliyetli bir hobi. Genelde parça satanlar pazar küçük olduğundan tuttuklarını... anladiniz siz onu (bu durum elektrikli için de geçerli). Bende 2 adet var elektrikli biri kurulmadı kumanda ve servo almam lazım diğeri ise bakıma muhtaç durumda. Eğer paranız varsa tavsiye ederim. Bu arada bence elektrikli alın. Evet benzinli kadar zevkli değil ama elektrikli de yeteri kadar zevkli ve eğlenceli.