HABER Benzinin litre fiyatı kritik eşiği aştı!

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,020
7
51,354
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Bu yorum ve benzerleri aşağıdaki parazite hitaben yazılmış. Buraya da ekleyelim.

Ekli dosyayı görüntüle 11255
Ekli dosyayı görüntüle 11256

Bu aptalların da başka bildiği bir şey yok ha. Anca Atatürk dine zarar verdi cart curt. Klavye kullanabilen ot kafalı anasından babasından duyduğunu döşüyor buralara.

Atatürk yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı zaten bu halka. Beyin yerine saman taşıyan koyun sürüsüne verdi düşünce özgürlüğünü, seçme seçilme hakkını, ulus egemenliğini; sonuç bu işte. Oysa hiç olmayacaktı, birilerinin sömürüsü olacaktık vuracaklardı kırbacı bize.

Fazla vicdanda zararlı. Cumhuriyeti kurmuşsun, güç elinde; ne kadar parazit varsa hepsinin kellesini uçuracaktın o zaman. Osmanlı isteriz diyorlar, bir sorun bakalım Osmanlı sizi istiyor mu ? Osmanlı' nın başına ne geldiyse arap seviciliğinden geldi. Kendine yardım eden devlete onlarca defa ayaklanan hain yaratıkların nesini severler anlamam ki ?
Tam ıslak odunluk ha. Gerçek hayatta şöylesi bir gelmez ki önüme...
 

AcilStop

Elit Apaçi
3 Kas 2017
346
248
945
40
Hayatında ortaokul tarih kitabından başka tarih kitabı okumayanlar bilmem kimin hatıra mektuplarında şunu yazıyor diye sallıyor. Salla anasını satayım sanki okuyan mı var.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,205
45,797
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Mevzu zaten konu dışına çıkmış oldukça. Ama konuyu dallandırıp budaklandırmaya pek niyetim yok. Sadece etrafta da sıkça gördüğüm, youtube videolarında da sürekli denk geldiğim, Atatürk'e direkt eleştiri bazında done olarak sunulan şu ' gökten indiği sanılan kitaplarla yönetim olmaz ' benzeri lafını insanların hiç biri doğru yorumlayamadı. Atatürk'ün burada kasteddiği Osmanlı zamanında yönetimin dini kaynaklarla yapıldığı fakat bu kaynakların da aslında İslam ile alakası olmadığının, İslam adına yazılan hurafe din kitaplarıyla yani gökten indiği sanılan ama aslında İslam ile alakası olmayan medrese kaynaklarıyla yapıldığıdır.

Bunu da zaten destekler nitelikte olan şey de şudur ki; Kuran'ın dili saf arapçadır. Osmanlı dili ise farsça - arapça karışımı bir dildir. Kuran'ın gerçek anlamda ne anlattığını bilen kişi sayısını Osmanlı döneminde yüzdeye vursan cüzzi bir rakam çıkar ki gerçek Kuran ile ülkeyi nasıl yönetsinler. Osmanlı'nın dili zaten bunu anlamaya yeterince müsait değildir. Zaten Atatürk bunu bildiği için Kuran'ı kendi dilimize tercüme ettirmiştir. Bugün hala Kuran meallerinde o tercüme kullanılmaktadır. O sebeple Atatürk'ün o cümlede ne anlattığını tam anlamıyla kavrayamayan insanlar bunu delil olarak sunarlar sürekli.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor

AcilStop

Elit Apaçi
3 Kas 2017
346
248
945
40
Küçük bir düzeltme de ben yapayım.

1. Osmanlı bir ailenin ismidir ve hanedanlıktır. Halk o zamanda Türk'tü osmanlı torunu filan değildi.

2. Bu Osmanlı ailesinin anaları genelde Sırp filandı. Bazı padişahlar ciddi miktarda içki içerdi. Bunların halife olduğuna inanan birinin aklından şüphe etmek gerekiyor.

3. O dönemde halk Türkçe konuşurdu. Osmanlıca sadece sarayda ve resmi yazışmalarda kullanılırdı. Osmanlıca'nın harfleri Arapça harflere benzemekle birlikte oldukça farklıdır.

Daha neyi savunduğunu bilmeyen mal arkadaşlar kendisini Osmanlı torunu ilan edip harf İnkılâpı olmasa Osmanlıca konuşup Arapça anlayacağını zannediyor ya, şimdi latin harfleri ile yazıyorlar diye Latince biliyorlar herhalde.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mgdedeoglu

HusoRX7

Asfalt Kurutucu
14 Eyl 2016
24
20
595
Bonzai içsem bu kafayı yaşayamam

lanet olası zenci pislik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım