Beyler bir göz atarmısınız

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan seydv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın da dediği gibi dikkat edilmeli. O kilometrede bir aracın direksiyonu öyle olmz gibi geliyor bana, sanki o direksiyon tamir edilmiş yada yenilenmiş. Ayrıca temizliği öne çıkarabilmek için iç kozmetik dışında motora da fazla önem gösterilmiş detaylıca wd40 la silinmiş gibi geldi. Ben bu kmde bu modeldeki araçların içine, motoruna vs fazla detaylı temizlik yapılması yapılan bir hilenin örtbas edilmeye çalışılması gibi hissediyorum hep.
 
Dün expertize sokuldu araç gerçekten görüldüğü gibi çıkmadı experde extra olarak 2 bin liralık masraf çıktı aşağı yukarı alınmaktan vazgeçildi. Değişensiz denmesine rağmen değişen parçalar var.
cevaplar için teşşekürler.
Geçmiş olsun bu piyasa da gerçekten böyle şeyler yapıyolar daha dün biz de şehir dışından döndük.
 
sağ ön çamurluk ve sağ arka çamurluk ilk bakışta gözüme çarpanlar. Sağ ön çamurluk kaput birleşim yerleri de hoşuma gitmedi. sağ önden doğru darbesi olduğu muhakkak. Geçmiş olsun, eksper önemli
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock
Bu arabadaki direksiyonun aynısı bizim Connect'te var. Araba 60 binde olmasına rağmen baya yıprandı. Bu araba sanki güzelce temizlenmiş gibi. Bir de dışta ön tamponun çamurlukla birleştiği yer tam oturmamış gibi. Kaportada da var sanki bir şeyler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...