Bilmeyenler İçin And'ın TEDx Konuşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
And Mehmet Çetin'i bir tek ben mi özlüyorum kimse ne yapıp ettiğini sormuyor araştırmıyor:( diyecektim ki böyle bir konuda konuşmasını dinlemek iyi geldi.Konu sahibine teşekkürler.:)Umarım gittiği yerde de videolar çeker otomobil konusunda olmasa dahi buna ihtiyacımız var.o_O
facebooktanda elini ayağını çekti yazıyorum ben And abiye ama müsait olmuyor veya girmiyor faceye :D

İzlerken kendimi gördüm bir an o 5 saniye gerçekten benide çok etkilemiştir. Yapmaktan çekindiğim sonra pişman olduğum belki yüzlerce şey oldu.
Bu videoyu indirdim bir kenarda dursun tekrar izlemek istiyorum :) Keşke Reis kitap yazsa da okusak hem araçlar hakkında hemde böyle güzel dersler verse yemin ederim alıp dağıtırım.

Son düzenleme:
İzlerken kendimi gördüm bir an o 5 saniye gerçekten benide çok etkilemiştir. Yapmaktan çekindiğim sonra pişman olduğum belki yüzlerce şey oldu.
Bu videoyu indirdim bir kenarda dursun tekrar izlemek istiyorum :) Keşke Reis kitap yazsa da okusak hem araçlar hakkında hemde böyle güzel dersler verse yemin ederim alıp dağıtırım.
O çok utangaç kısma giriyorum fsdfddsf

Agladım. Bu adamin derin yaralari travmalari, sadece inanilmaz yuzeysel anlatmasina ragmen sezdim. İnanilmaz saglam bir karakter inanilmaz guclu bi kisilik. Belli ki kolay seyler yasamamis ve herseye ragmen dedigi gibi ne olursa olsun diyere askinin pesinden gitmis. Konusmasini soluksuz bi sekilde duyguyla ve özlemle izledim lise, universite ve otomotor&sport zamanlarini anlatirken burnum sizladi bi burukluk hissettim...... cok ciddi konustum :D . And abiyi bulup raki masasi kuracam ona en kral restoranda. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...