rafine ve tokBir nesil bu ''rafine'' adamı tanımadan Otopark.com' u izleyecek.
facebooktanda elini ayağını çekti yazıyorum ben And abiye ama müsait olmuyor veya girmiyor faceyeAnd Mehmet Çetin'i bir tek ben mi özlüyorum kimse ne yapıp ettiğini sormuyor araştırmıyordiyecektim ki böyle bir konuda konuşmasını dinlemek iyi geldi.Konu sahibine teşekkürler.
Umarım gittiği yerde de videolar çeker otomobil konusunda olmasa dahi buna ihtiyacımız var.
![]()
Cidden merak ettim sırf bunu paylaşmak için mi kaydoldunuz bu video bildiğim kadarıyla çıkalı 4-5 ay olmuştur![]()
O çok utangaç kısma giriyorum fsdfddsfİzlerken kendimi gördüm bir an o 5 saniye gerçekten benide çok etkilemiştir. Yapmaktan çekindiğim sonra pişman olduğum belki yüzlerce şey oldu.
Bu videoyu indirdim bir kenarda dursun tekrar izlemek istiyorumKeşke Reis kitap yazsa da okusak hem araçlar hakkında hemde böyle güzel dersler verse yemin ederim alıp dağıtırım.
Zaten yıllardır sağlam bir takipçiyim youtube da videoyu görünce diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim sadeceCidden merak ettim sırf bunu paylaşmak için mi kaydoldunuz bu video bildiğim kadarıyla çıkalı 4-5 ay olmuştur![]()
Video TEDx tarafından yeni yayınlandı. Konuşma çok daha önce oldu. YouTube daki yayınlanma tarihi bile yanlış bildiğime göre. O yüzden yeni farkedilmiştir.Cidden merak ettim sırf bunu paylaşmak için mi kaydoldunuz bu video bildiğim kadarıyla çıkalı 4-5 ay olmuştur![]()
ÜŞÜYORUZNe yeri dolabilir ne de etkisi geçebilir şu adamın.. Napcaz şimdi?