BİR ÇEKİLİŞ DAHA VAR!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden baya pahalı [emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@and benım bır sorum olacak. 26 yasındayım ve facebook , instagram , snapchat , swarm vb sosyal mecraları kullanmıyorum. kullanmıyorum derken bazılarını hiç , bazılarını ise 3 sene once kullanmayı bıraktım dolayısı ıse hesaplarımı gerı acma gıbı bır sansım yok.(facebook hesabımı denedım 90 gun ıcınde dondurulan hesap acılmazsa tamamen sılınıyormus ) dolayısı ıle bombos bır facebook hesabı acıp kendı maıl adresım ıle ıstemedıgım yerlerde bulunmak ıstemıyorum.acaba baska bır yol aracılıgı ıle cekılıse katılma hakkı tanıyabılırmısınız ? emınım kı benım gıbı ınsanlar vardır kıyıda kosede bıle olsa dıkkate alabılırsen sevınırım :)

Son düzenleme:
Çekilişlerde bugüne kadar hiç şansım olmamıştır en son alışveriş merkezinde 200tlyi geçenlere jaguar xf çekiliş bileti veriliyordu aldım , bir ay boyunca hayal kurdum çıkmadı. Bakalım bu sefer çıkacak mı ? Kura nasıl çekilecek neye göre belirlenecek ?

valla ben damak'tan mini cooper bekliyorum o da çıkmaz zaten :D :D

5 6 yıl önce nescafe tiguan veriyodu 40 50 şifre yolladım ama tabiki çıkmadı :D :D buna da katılayım da bu da çıkmasın :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...