Galiba Lise 2’den beri hayal ettiğim bir gezi idi. İlk pist merakım Need For Speed Shift 1-2 ile başlamıştı ve devamında gelen oyunlar. Simülasyon dünyasında direksiyon ile kendinizi geliştirmeniz çok olası bir durum. 2013’te ehliyetimi aldığımdan beri çok faydasını gördüm. 2015 yılından beri vakit ve nakit buldukça Türkiye’deki pistlere gittim. Şükür TR sınırları içinde girmediğim pist kalmadı Bu sefer yurt dışına artık açılmak lazım diyip yeşil pasaportumun son demlerinde 3. kez Nürburing’e giden okuldan yakınen arkadaşım Mustafa Çatalbaş ile gerçekleştireyim dedim Aslında geçen sene de gidecektim ama benim boyumu aşar dedim. Geçen sene onun yerine Bmw aracımla körfez pistinde track turk ile open pite katıldım ve oluşan arıza bana Nürburgring seyahatine mâl oldu. Dedim tamam, artık gideceğim ve şu an saat 12’de bize teslim edilecek olan kiralık aracı bekliyoruz. Aracımız daha 3 aylık BMW F23 LCI 230i Cabrio, 2.0 252 hp otomatik. Aslında Mx5 2.0 rf manuel kiralamaştık ama şaşırmadığımız üzere Alman aracı verdiler. Geçmişte 116i aracım stage 1 215 hp ve 205/55 R16 olduğu için bu aracı da rahatlıkla kontrol edeceğimdir. Pist için Rent4Ring’den yeni kasa swift sport kiraladık, 150 hp 971 kg mevcut arabamla aynı güç/ağırlık oranında. Bakalım şu an yarım yamalak uyuklayarak bekliyoruz. Detayları olabildiğince burada da paylaşacağım, sürekli internetim olacak. Instagram hesaplarımdan ne yapıp ne ettiğimi takip edebilirsiniz
@nightriders99
@ozgurgunessss
Türkiye’ye dönünce bir video editleyip youtube hesabımdan buraya sallarım. Hepinize sevgiler
Videolar:
1. BÖLÜM
@nightriders99
@ozgurgunessss
Türkiye’ye dönünce bir video editleyip youtube hesabımdan buraya sallarım. Hepinize sevgiler
Videolar:
1. BÖLÜM
Son düzenleme: