arkadaşımıza engel olan kişi instagram hesabından videoyu paylaşıp bir de gülmüş.
izleyebilirsiniz:
tayfun_dusovali
izleyebilirsiniz:
tayfun_dusovali
https://intercityshop.com/pist-gunleri/Pist ucreti ne kadar acaba ?
Transponder ne oluyor acaba ?
tur zamanınızı ölçüyor.Transponder ne oluyor acaba ?
Aracınız nedir bilmiyorum ama ortalama Stock bir araç ile 3:10 civarı donseniz nereden baksan 5-6 tur atılır.1 seans kaç tur acaba?
arkadaşımıza engel olan kişi instagram hesabından videoyu paylaşıp bir de gülmüş.
izleyebilirsiniz:
tayfun_dusovali
olmaz mı pist çıkışı sürekli bu muhabbet döndü. adam para vermiş pazar sabah 8de uyanmış piste gelmiş zaten yağmur var hatalı araç kullananlar yüzünden süre çıkaramıyorO adam orda arkayı atmayı nası başarabilmiş... Bu da beceri doğrusu, Şiroccolu sinir olmuştur.
Ya bi de utanmadan video koyuyoarkadaşımıza engel olan kişi instagram hesabından videoyu paylaşıp bir de gülmüş.
izleyebilirsiniz:
tayfun_dusovali
Anladığım kadarıyla forumdan pist gününe katılan epey kişi var. Bi seansı hep beraber kapatıp katılma gibi bir şans olmuyor mu acaba? Benim yakın zamanda piste girmem pek mümkün görünmüyor ama forumda katılacaklar ve düzgün çizgi kasmak isteyen aklı başında insanlar toplanıp böyle bi şey yapabilir. Anlatılanlar hakikaten sinir bozucu pistte s2k konvoyu nerenin kubarının kafası çok merak ediyorum.
Ayynen öyle abi @sinan reyis önderliğinde tapa gaz gidelim alem süre kasma görsünDiyosinki otopark racing event yapalim. Ama iddaliyim. Birinciligi kimseye kaptirmam.... Sondan....
Diyosinki otopark racing event yapalim. Ama iddaliyim. Birinciligi kimseye kaptirmam.... Sondan....
aslında çok mantıklı, briefing sırasında bu BMW grubunun başkanı/lideri/yaşlısı/bana "geç geç" yapanı Buğra beyle küçük bir tanışıklık içindeydi. Ufak şakalaşma falan, mantıken derecesini bilmesem de Otoparkın da bir münasebeti var. En yakın pist gününe bir veya iki seans için otopark etkinliği tadında bir ayarlama yapılabilir. Bİlmiyorum tabi prosedür vs nasıl olur.Anladığım kadarıyla forumdan pist gününe katılan epey kişi var. Bi seansı hep beraber kapatıp katılma gibi bir şans olmuyor mu acaba? Benim yakın zamanda piste girmem pek mümkün görünmüyor ama forumda katılacaklar ve düzgün çizgi kasmak isteyen aklı başında insanlar toplanıp böyle bi şey yapabilir. Anlatılanlar hakikaten sinir bozucu pistte s2k konvoyu nerenin kubarının kafası çok merak ediyorum.
Eskiden sabahtan bisikletlileri alıyolardı panpaKumandalı araç alıyorlar mı :/
Yeterli katılımcı olursa bence bi şekilde halledilir. Koca otopark.com'dan da 20 araba çıkar heralde bizim için özel bi seans açılırsaaslında çok mantıklı, briefing sırasında bu BMW grubunun başkanı/lideri/yaşlısı/bana "geç geç" yapanı Buğra beyle küçük bir tanışıklık içindeydi. Ufak şakalaşma falan, mantıken derecesini bilmesem de Otoparkın da bir münasebeti var. En yakın pist gününe bir veya iki seans için otopark etkinliği tadında bir ayarlama yapılabilir. Bİlmiyorum tabi prosedür vs nasıl olur.