Burdan seans dolduracak kadar araba çıksın, ben de yazılıma girişip 2.50 altını kovalamaya geliyorumpist günleri belli, 8 temmuzda yada 9 temmuzda Golf r ile pistteyim. Al sana otopark pist etkinliği toplaşın gelin.

Burdan seans dolduracak kadar araba çıksın, ben de yazılıma girişip 2.50 altını kovalamaya geliyorumpist günleri belli, 8 temmuzda yada 9 temmuzda Golf r ile pistteyim. Al sana otopark pist etkinliği toplaşın gelin.
Bu da mantıklı. =)açık konuşayım temmuz ağustos'ta arabama kıyamam. kendisi bana hediye edilmedi. para verip aldım. hava 35 derece pist sıcaklığı 50 60 derece. lastikler? motor ısısı? yağ ısısı? eylül ekim kasım en mantıklı seçenek benim için.
açık konuşayım temmuz ağustos'ta arabama kıyamam. kendisi bana hediye edilmedi. para verip aldım. hava 35 derece pist sıcaklığı 50 60 derece. lastikler? motor ısısı? yağ ısısı? eylül ekim kasım en mantıklı seçenek benim için.
yağmur mayıs'ta da yağdı. o piyangoEylul Ekim tamamda Kasıma kalmamak lazım, yağmur çamur daha tehlikeli değil mi.
Burdan seans dolduracak kadar araba çıksın, ben de yazılıma girişip 2.50 altını kovalamaya geliyorum![]()
Bu benim üzerine konu açtığım seans 40 otomobildi. Seans gün değil.Bi seansı doldurmak için kaç araba gerekiyor? Eylül ekimde katılma şansım var düşük de olsa![]()