Bir Öğrenci ve Bir Civic

Tamamdır değiştireceğim. Fakat üst ve alt rotili, tertibatı sökmeden kendim değiştirebilir miyim? Yoksa press vs ihtiyacı doğar mı?
Alt rotili deişmek zor. Üstü salıncaklı alırsan nispeten zaman ve alet edevat varsa değişirsin de alt rotilde pres gerekiyor. Üst rotili salıncakla değişmek daha sağlıklı hem salıncak burçlarını da değişmiş olursun ve üç aşağı beş yukarı aynı fiyata gelir. Sonuçta üst rotil içinde salıncağı sökmen gerekecek ve rotil değişimi için de press gerekecek.

Alt rotili deişmek zor. Üstü salıncaklı alırsan nispeten zaman ve alet edevat varsa değişirsin de alt rotilde pres gerekiyor. Üst rotili salıncakla değişmek daha sağlıklı hem salıncak burçlarını da değişmiş olursun ve üç aşağı beş yukarı aynı fiyata gelir. Sonuçta üst rotil içinde salıncağı sökmen gerekecek ve rotil değişimi için de press gerekecek.
proje zaten öğrenci işi kafasında ben üst salıncağı değiştireyim ses gelirse alta bakariz :))) sağolun

Açıkçası merakla takipteyim. Her güncelleme geldiğinde ilk arabam olan Tofaş Serçe'nin sanayi süreçlerini anımsayıp mutlu oluyorum. Mantıklı veya mantıksız. Böyle süreçlere girmek, uğraş vermek güzel şey. Her şey maddiyat değil. İnsana böyle güzel hayat tecrübeleri de lazım. Kolaylıklar diliyorum.

Kanalın güncel durumda reklamlık bir aktifliği yok. Reklam amacıyla değil, anılarımı paylaşmak amacıyla link bırakıyorum. Belki yeniden videolar çeker yükleriz orası belli olmaz tabi.

Açıkçası merakla takipteyim. Her güncelleme geldiğinde ilk arabam olan Tofaş Serçe'nin sanayi süreçlerini anımsayıp mutlu oluyorum. Mantıklı veya mantıksız. Böyle süreçlere girmek, uğraş vermek güzel şey. Her şey maddiyat değil. İnsana böyle güzel hayat tecrübeleri de lazım. Kolaylıklar diliyorum.

Kanalın güncel durumda reklamlık bir aktifliği yok. Reklam amacıyla değil, anılarımı paylaşmak amacıyla link bırakıyorum. Belki yeniden videolar çeker yükleriz orası belli olmaz tabi.
Çok iyi kanalmış,

Çok teşekkür ederim keşke herkes sizler gibi olsa. Benim derdim kâr etmek veya ucuza mâl etmek değil kendim yapmış olmak. Millet nerde kötü buldu onu kötüleme peşinde...

Çok teşekkür ederim keşke herkes sizler gibi olsa. Benim derdim kâr etmek veya ucuza mâl etmek değil kendim yapmış olmak. Millet nerde kötü buldu onu kötüleme peşinde...
Derler. Benim Serçe'm için de dediler. "Bula bula bunu mu buldun? Uğraşma şu arabayla tetanoz olacaksın(buna çok gülmüştüm çünkü haklıydı. risk vardı :D ). Buna para harcanmaz hurdaya ver. O arabaya güvenip nasıl 800 kilometre gideceksin?(4 kere de gittim. Hatta sattığım çocuk da sorunsuz gitti)" Düşünüp bir o kadar da içinde tutanlar, hatta çekemeyenler olduğuna da adım gibi eminim. Ama o arabayla uğraştığım süreçlerin hayatımda çok önemli bir yeri var. Maddi manevi çok büyük katkısını gördüm. 3 sene kahrımı çekti. Binlerce kilometre yaptım. Piste çıktım. Yeri geldi kafeye verecek param yoktu deposunda yakıt var diye sahile gidip o zamanki kız arkadaşım şimdiki eşimle termos eşliğinde arabayı kafeye çevirdik. Eşim araba kullanmayı o araçta öğrendi. Tek uyarım harcama konusunda mantık çerçevesinden çıkmamanız yönünde olur. O yüzden inandığınız yolda devam edin.