Bla Bla Car araç paylaşım platformu deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tequila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zorunlu kaldığımdan bi kere yolcu olarak kullanmıştım, işim de görüldü. Başka seçenek olmazsa kullanırım gene ama yolcu olarak birilerini taşımam

Zorunlu kaldığımdan bi kere yolcu olarak kullanmıştım, işim de görüldü. Başka seçenek olmazsa kullanırım gene ama yolcu olarak birilerini taşımam
bende yolcu olarak kullanırım ama kendi arcımla titiz olduğumdan dolayı tercih etmem genelde ilan verenler uzun yola yalnız giden kiralık şirket araçları sanıyorum ilan verenler

bende yolcu olarak kullanırım ama kendi arcımla titiz olduğumdan dolayı tercih etmem genelde ilan verenler uzun yola yalnız giden kiralık şirket araçları sanıyorum ilan verenler
Aynen öyle genelde şirket aracıyla iş için gidenler. Zaten masrafı şirket karşılıyor. Biz Ankara'dan istanbula 20 liraya falan buluyoduk :D boş gitmeyelim 3-5 kazanalım diyenler var genelde o yüzden çok ucuza geliyor zaten

ben de blablayla 3-4 defa yolculuk yaptım. Hiçbir şikayetim de olmadı şimdiye dek, olumsuz br şeyle karşılaşmadım. İşim düşse aklıma gelen ilk yolculuk yöntemlerinden biri artık..

İkisine de kullanmadım ama şehir içi trafik sorununa çözüm olarak Tek Araba Gidelim (TAG) adında bir uygulama vardı 1-1,5 yıl önce şuan hala var mı bilmiyorum ama mantık Bla Bla Car ile aynı sadece şehir içi kullanım için.