Arkada olan linea olsaydı demedik bırakmazlardı....Passat'da içi dışı bir arabaymışşaka bi yana alıştık artık bunlara arkadan çarpan daha fazla hasar alır.
Ekli dosyayı görüntüle 2054 Ekli dosyayı görüntüle 2055
Sizin bu mantığınıza göre nerdeyse tüm otomobiller çöpKağıttan kaplan passat. Birde Alman Tiger'ı derler. Kağıttan Tiger.
Arkada olan linea olsaydı demedik bırakmazlardı....
lüx arabalar arkadan vurunca klasik arkadan çarpma oluyor tam tersi olunca yerden yere vuruyolar...
Sözüm meclisten dışarı
Sonunda beni anlayan birileri çıktıValla işin esprisi bi yana arkadaş haklı, Fiat egea'nın kaza fotoğrafları videoları elden ele dilden dile yayıldı linç ettiler arabayı ezber bozandan cenaze taşıyan'a çevirdiler ama diğer arabalar kazayı yapınca ama yaya güvenliğiiiii, deniyor.
Not:VW'ye laf etme amaçlı söylemiyorum bunu. Et'e et döte döt demek gerek.
İşte ben bunları kastediyorum kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişSizin bu mantığınıza göre nerdeyse tüm otomobiller çöp
Egeaya lineaya arkadan vurduğunuzda daha kötü oluyor C sınıfı 70-80bin liralık araç 3 yıldızValla işin esprisi bi yana arkadaş haklı, Fiat egea'nın kaza fotoğrafları videoları elden ele dilden dile yayıldı linç ettiler arabayı ezber bozandan cenaze taşıyan'a çevirdiler ama diğer arabalar kazayı yapınca ama yaya güvenliğiiiii, deniyor.
Not:VW'ye laf etme amaçlı söylemiyorum bunu. Et'e et döte döt demek gerek.
Bizde vagcı bekliyoduk...İşte ben bunları kastediyorum kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişlinea hala çöp egea hala çöp polo bile egeadan daha sağlam araba bazı arkadaşlar hala ön tarafların daha dayanıksız yapıldığını bilmiyor ve böyle konuların açılmasındanda bıktım 1-2 hafta öncede birisi volvoyu atmış övdüğünüz volvoya bakım diye,sonuç.