Bmw Connect'e çarparsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de siz benim anlatmak istediğimi anladınız mı ? Ben Egea linea ile vw'yi bir tutmuyorum kaldı ki fiatın arabasının da hala alınabileceğini düşünmüyorum. o arabanın ön tarafı dağıldıysa bununda dağılmış bu kadar basit, bu konular açıldıysa hoşuna gitmiyorsa yazmazsın beğenmezsin takip etmezsin bu kazalar olmuşmu olmuş ön taraf dağılmış mı dağılmış bitti, teknik kısmı bilenler biliyor zaten. ne vw çöp ne de egea çöp, paran çoksa git ferrari bin porsche bin senin beğenmediğin egeayı lineayı mercedes e250 amg uzaklığında gören aileler var. Senin paran çoksa gider alırsın burda ona çöp buna öyle şu şöyle diyemezsin, başkalarının yorumlarını düşüncelerini küçümseyemezsin

İyi de siz benim anlatmak istediğimi anladınız mı ? Ben Egea linea ile vw'yi bir tutmuyorum kaldı ki fiatın arabasının da hala alınabileceğini düşünmüyorum. o arabanın ön tarafı dağıldıysa bununda dağılmış bu kadar basit, bu konular açıldıysa hoşuna gitmiyorsa yazmazsın beğenmezsin takip etmezsin bu kazalar olmuşmu olmuş ön taraf dağılmış mı dağılmış bitti, teknik kısmı bilenler biliyor zaten. ne vw çöp ne de egea çöp, paran çoksa git ferrari bin porsche bin senin beğenmediğin egeayı lineayı mercedes e250 amg uzaklığında gören aileler var. Senin paran çoksa gider alırsın burda ona çöp buna öyle şu şöyle diyemezsin, başkalarının yorumlarını düşüncelerini küçümseyemezsin
Tabiiki orda haklısın zaten fiyatına göre değerlendirmek lazım yıllardır milletimiz fiata çöp diyor ama ben belli süre fiorinoda kullandım 1.3 75hp idi ve araba dağa taşa vur arabasıydı fiyatını hakediyodu ama 80bin verip 3 yıldız,ama şuan yazdığımda saçma aslında,egea 60-65i geçtiğinde hadi 70 olsun 70i geçtiğinde mantığını yitiriyo,bu egeaya yürüyen tabut diyen adamı bulup dövmek lazım öleceğin varsa volvodada ölürsün

Birak hocam ne anlatsan anlamaz boyle zihniyetler.

Aynen öyle, Fiat'ın egeadaki fiyat stratejisi biraz da biz iyiyiz imajı vermekti heralde başka bi mantıklı açıklama göremiyorum ben, bi de erdal komserimle beraber inceledik egea'yı tipi içi dışı baya da hoşuma gitti, eve geldim google amcaya yazdım dk 1 gol 1 videolar resimler

Obaaa 85-90a gelmiş fiyatı,şuan rahatlıkla ÇÖP diye bağırabilirim artı buna indirim fiyatı diyolar :D o iç mekan ceratodan kötü be...

Valla bu arabalar 85 90 olunca passatlar audiler 150 170 olur yani normal diyorum

o değilde biz taunusu geçen sene ekim ayında 3,5 milyara aldık. yazıyla üçbinbeşyüz türk lirası. Araba tüp yüzü görmemiş yaşlı araba değişenler vs ettiğimiz masrafla 7 bin liraya falan maloldu bize şu an bu arabalara 90 milyar yerine bizim araba 7 bin lira vallahi bedava geliyo ayfon parası :p:p:p

o değilde biz taunusu geçen sene ekim ayında 3,5 milyara aldık. yazıyla üçbinbeşyüz türk lirası. Araba tüp yüzü görmemiş yaşlı araba değişenler vs ettiğimiz masrafla 7 bin liraya falan maloldu bize şu an bu arabalara 90 milyar yerine bizim araba 7 bin lira vallahi bedava geliyo ayfon parası :p:p:p
Epıl ayfon 7 cepte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...