BMW F10 Anahtardan Çalıştırma Mümkün mü ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan851
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kol dayamanın yanındaki kısma tak anahtarı aynı zamanda fren ve gaza da bas sonuna kadar. Gazda kick down dahil basman lazım. Kol dayamanın kilidi öyle bekledikten 20 sn sonra kendini motor çalıştırma konumuna getirecek. Getirdiği hissetmeyebilirsin yalnız. 20 sn say sen bu yüzden. 20 sn sonra anahtarı kol dayamayı kilitlermiş gibi çevir. Araba çalışacaktır.

Kesin emin misin çalışır mı abi ?
 
sırf bunun için sahibinden den 1 e 1 f10 anahtarı getirttirdim bir erzurum u aradım hiçbiryerde yok
 
Yahu yürü git büyüyünce binersin, gideceksin birilerine bir yerlere çarpacaksın milletin hayatını tehlikeye atmanın ne anlamı var ?
 
Tamam git ehliyeti al ondan sonra bin, 3 ay daha sabret. Bineceğim dediğin araba 520 şahin doğan vs değil
 
Dostlar neler oluyor yav :D :D 16 yaşında biri film arşivinden bahseder biri 520d kaçırcam der öteki ruhsata 50lik sıkıştırdım iş görür mü der gençlik nereye gidiyor :D :D
Arşivi olmayan mı var abi:)? Benim ki millete zarar vermeden risksiz yeni teknoloji işi. Kumarım yok, ickim yok, herhangi bi yanlamam yok, sigaram yok. Bi arşivimiz var oda arada işe yarıyor.
 
Son düzenleme:
babam yanaldığım için vermio :D
O yaşlarda ben de öyle zannederdim. hani profesyonel sürücüyüm ya çok iyi yanlıyorum falan ama babam izin vermiyor diye düşünürdüm ama öyle değilmiş, arkayı bırakmakla tecrübeli olunmuyormuş babamız o zamanlar müdahele etmeseymiş vururmuşuz biryere.
Sana tavsiyem şu belli ki durumun iyi her gün yarım saat veya bir saat kadar direksiyon setiyle kaliteli yarış simülasyonlarından oynayabilirsin. her hafta da go karta git, özellikle dandik ama güçlü arabaların olduğu yerler tercihin olsun rimo evo 4 + kükürtlü lastik ikilisi boy ve hızı oranladığın zaman yola çok iyi tutunuyor, yol otomobilleri öyle tutunamaz ehliyeti alınca 5.20'yi de öyle zanneder girersin biryere. bir de ehliyeti aldım artık hazırım deme, en azından ilk 6 ay esp'yi kesinlikle kapatma, arabanı anlamaya çalış aksi taktirde üzülürsün.
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso
Zaten araba 2014 ten beri sürüyorum babam erzurumda olduğunda kendisi veriyor otopark sayesinde sürüş tekniğimide geliştirdim ondan yana bi sıkıntı yok zaten her yer buz yanlamaya çalışmam yanlarken kafadan kaya kaya bi yere vururum bunu ben de biliyorum sadece evden okula okuldan eve lazım -15 derece buralar
 
Sonun böyle olmasın genç Allah korusun bak. Yanılıyorsan da git kum saha falan bul orda yanla.
cocuklari-kaza-yapti-baba-keske-olseydi-diye-6660006_x_o.jpg

Bu reyisi herkes tanımaz :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: maximaorhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...