Mesajinizdaki son kısma aynen katılıyorum ama maalesef tanımını yaptığınız şey Drift değil. Drift attığınız videodaki gibi başlayıp sonra düz gitmek değil sonraki virajda kadar yan gidip o viraja bağlayıp sonra onda da yan gitmektir. Öyle yoksa sokakta caddede yapılmaz. Birilerinin zevki için masum insanların canına kast edilmez.Arkadaş sağlam linç yemiş ama katılmamak elde değil doğrusu. 1.6cc 170 HP araba, 250 nm tork, 225 taban arka lastik, 1400 KG kasa ağırlığı bu otomobilin kabak lastikle de olsa neresini kaydıracaksınız atsa atsa drift değil spin atar bu araç ancak 1 ve 2.viteste. (8 ileri ise 3.vites) 60 kmh nin üzerinde ne torku yeter nede beygiri bu aracın yan yan sabit şekilde gidebilmek için. Benim bildiğim drift en azından 90-100 ile girilip aynı eğride devam edilerek yapılıyor en azından Japonlar böyle yapıyor ya da benim drift anlayışımda bir hata var. Vereceğim Harun örneği çok matah bişey olacak (Sinan Koç çok sever) ama benim bildiğim drift böyle yapılıyor. 1, 2.viteste göbek dönerken gazı kökleyerek arkasını attırarak değil.
Son olarak, eğlence için kabak lastik alırsanız kayar ama araçla birlikte hayatınız da...
Lütfen yanlis anlamayın sitemim size değil gelenek olarak trafik magandalarina