Belki hepsi adına konuşmak pek doğru olmayacak ama, Bağcılar-Güngören’de araç bakımı yaptırmayı bırak, oraya giren aracı almam bile. 20 senelik Başakşehir ve 24 hayat maceramda toplu halde üçkağıtçı ve yaşancıyı hiç oradaki kadar birarada görmemiştim.Doğrudan tecrübem olmadı ancak ben de Mini'yi götürmeyi düşündüğüm ve tavsiye aldığım, İkitelli (Güngören-Bağcılar san.sit) içerisinde Ayaz Oto Bmw servis var. Kendisi Borusan'dan ayrılma imiş. Ama tekrar belirtmek isterim, sadece duyum aldığım için paylaşıyorum, bizzat tecrübem olmadı.
ankaradaki bmw ustanız kimdi hocam?Ben şahsen gitmedim ama, Ankaradaki ustam Özçiviler mehmet ustaya git başın sıkışırsa demişti.
Şaşmaz sanayi best bmw necdet usta.ankaradaki bmw ustanız kimdi hocam?
Belki hepsi adına konuşmak pek doğru olmayacak ama, Bağcılar-Güngören’de araç bakımı yaptırmayı bırak, oraya giren aracı almam bile. 20 senelik Başakşehir ve 24 hayat maceramda toplu halde üçkağıtçı ve yaşancıyı hiç oradaki kadar birarada görmemiştim.
Yalan oraya yuva yapmış.
Maslak Teknik Bmw Ekrem usta gayet güzel ilgilenir. Abarth Servis Talha usta'da eskidir ve işiniz hızlı bitiyor esir olmuyorsunuz oralarda. Yıllarca Florya'da ki ustama gittim bir yağ değişimi için sabah 10 da gidip saat 4'te çıktığımı biliyorum o yüzden maslak bu işte en iyisi, hem iş yürüyor hem parçalar elinizin altında. İstediğiniz tüm BMW parçalarını Ertürk Bmw parçacısından temin edebilirsiniz![]()