Heee tamam, ben yanlış anlamışım.Orada yanlis anlasilmisim galibaAldigi NGK bujiler kargodayken aldigi darbe sonucu egilmis ve dogal olarak takmamislar o bujiyi, onu takamadiklari icin borusandan buji almis.

Heee tamam, ben yanlış anlamışım.Orada yanlis anlasilmisim galibaAldigi NGK bujiler kargodayken aldigi darbe sonucu egilmis ve dogal olarak takmamislar o bujiyi, onu takamadiklari icin borusandan buji almis.
Yav ülkedeki tüm 320 ler yazılımlı, ona rağmen sıkıntılı geri dönüş çok az. Yabancı forumları da araştırıyorum üstelik bayağı, çok az rastladım buna. Mini'lerde kullanılan versiyonunda sorunlar olmuş ama Mini versiyonuyla BMW versiyonu zaten farklı motorların.
Çözülemeyecek sıkıntı olmadıktan sonra pek sorun değil bence.Sıkıntılı geri dönüşten kastım illa motor kırması veya kitlemesi değil , ufak tefek arızalar vermesi , benimde aracımda yazılım var map sensörüm tırtladı mesela
Sıkıntılı geri dönüşten kastım illa motor kırması veya kitlemesi değil , ufak tefek arızalar vermesi , benimde aracımda yazılım var map sensörüm tırtladı mesela
Daha yağ bakımdan bihaber adamlar arabanın şanzımanını indirip baskı balatasını, yürüyen parçalarını falan değiştirmeye çalışıyorlarHazir konusu acilmisken burdan yazayim.kanitlariyla birlikte. aracima 15 bin bakiminda ford yetkili servisi 6 lt yag koydu.(motor kaputunun altinda 3.8 lt max yag kapasitesi yaziyor.klavuzundada ayni sekilde)zaten 1.5 motorun alacagi 4 lt dir.ben araci teslim aldim 100 m gittim.saga cekip kontrol edeyim bir dedim ne yapmislar gözlerime inanamadim 6 lt yag parasi alinmis.kaputu actim heryerden yag fiskiriyor.tabi sonra bende kayış koptu.adamlar saatlerce bunlar 6 lt diye aliyir diyede diretti.adamlara laf anlatamadim.ustelik aracin yagi 0w 30 olmadina ragmen 5w 30 koydular.sinirimden cumlelerim bile kopuk oldu şu an