AlperErdem

Profesör
Beta Programı
10 Eyl 2016
508
572
1,770
Biliyorum burası elektronik forumu değil ama daha önceki zamanlarda böyle konu açan arkadaşlara çözüm odaklı fikirler verildiğini görmüştüm. Her türden bilgili insan var yani burada. Ondan sizlere sormak istedim.
Birkaç gün önce oyun oynarken baş gösterdi bu sorun. Ne olduğunu anlayamadım ta ki yeniden başlattığımda verilerin olmadığını görene kadar.. Windows ssd üzerine kurulu olduğu için uzun sürmesi dışında açılmasında bir sıkıntı yok. Ama işte depo olarak kullandığım harddiskimdeki bütün verilerim gitti. Filmler, oyunlar, diziler... Ama en önemlisi fotoğraflar. Küçüklüğümden beri bütün anılarım bunun içerisinde😔
Birkaç araştırma yaptım ve genellikle yaşanan olaylardan biraz daha farklı benim arıza. Genelde kafa vurma, asla veri okumama gibi sorunlar var. Ama benim harddisk ne tuhaftır ki bazen hiçbir şey olmamış gibi çalışıyor fakat uzun sürmüyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda veriler gözüküyor ve sonrasında gidiyor. Mesela az önce bilgisayarı açtım hemen harici diskimi takıp birkaç fotoğraf dosyası aktardım ama verilerin kaybolması uzun sürmedi. Bir klasör kopyaladım ikincisini kopyalarken hız(mb/s) kademeli olarak azaldı ve 0 oldu.
Yani kısacası hdd çalışıyor ama çalışmıyor. Hdd komple gitse içini açıp kontrol edeceğim ama bir umut belki düzelir diye ellemiyorum. Fotoğraflarımı ve videolarımı alayım gerisi önemli değil, indirilir.
Ne yapmalıyım? Sorun nedir? Düzelir mi? Buraya kadar okuyup yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım