Bridgestone turanza ER33 nasıldır?

Oronra

Asfalt Kurutucu
24 May 2019
169
78
510
44
Marka
Honda
Normalde çok limitlerde v.s kullanan bir insan değilim (arabada çoğunlukla 2 küçük çocuk olunca) ama çoğunlukla da hanım kullandığı için iyi bir lastik olsun istiyorum. Hankook'u önceki aracıma kışlık lastik alırken incelemiştim, fena değildi. Dunlop lastikleri ise bahseden olsa da genelde araçlarda; Continental, Goodyear, Michelin ve Bridgestone görmekteyim (Algıda seçicilik, sürekli başka araçların lastiklerine bakıyorum). Dunlop kullanan az sanırım, fazla görmedim ama değerlendirmeye alacağım teşekkür ederim.

Esimin aracinda 185/55 r16 dunlop fm800 kullaniyorum. Oldukca yumusak hamurlu bir lastik, sicakta resmen asfalta yapisiyor yol tutus, frenleme konusunda hem kuruda gem islakta beni oldukca memnun etti. 55 yanak olmasina ragmen onceki lastigime gore daha konforlu. Biraz yol gurultusu var ama cekilmez de degil. Fakat yanak ince olmasina ragmen dik durmuyor, cogu zaman acaba indimi diye endise edip kontrol ediyorum benzincide. Etiket degeride islak zeminde ebata gore degisiyor ama A ve B
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım