Bu güne kadar kullandığınız en kötü otomobil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arabanın iç trimine bakılarak yargılanamaz
clio 172 lik rs in içi rezalet ama gir bak bakalım başarılarına kaç kişi en kötü araba olarak seçmiş.. Ford Puma içi dökülüyor, supercar larda bulamadıkları hissi yaşıyor adamlar bu arabalarda öyle içine bakıp bir kaç yeri elleyip bu araba iyi/kötü otomobil tutkunu olunmuyor maalesef
iç trime bakılarak tabi ki yargılama yapılabilir. burada en iyi sürücü otomobilini seçmiyoruz. ayrıca ben sadece içinin dökülmesinden bahsetmedim; gazını, frenini dozajlayamadığın bir arabanın sürüş dinamikleri istediği kadar iyi olsun pek bi önemi kalmıyor bence. ayrıca bunu bu kadar tartışmamız da saçma yani benim kullandığım en kötü otomobil bu. bu kadar.

Bir arabanın iç trimine bakılarak yargılanamaz
clio 172 lik rs in içi rezalet ama gir bak bakalım başarılarına kaç kişi en kötü araba olarak seçmiş.. Ford Puma içi dökülüyor, supercar larda bulamadıkları hissi yaşıyor adamlar bu arabalarda öyle içine bakıp bir kaç yeri elleyip bu araba iyi/kötü otomobil tutkunu olunmuyor maalesef
Doğru söylüyorsun ama bir bütün olarak konuşuluyorsa iç mekanada bakılmalı bence. Ne kadar zevkli olursa olsun iç mekanı bence belli bir seviyenin üzerinde değilse ben o arabaya süper diyemem.

Corsa c 1.3cdti(sıfır kondisyonda değildi ama çok kötü halde de değildi :D ). Cdti ve multijet motor bi arabanın kötü olması için yeterli bence :D o alt devir ölülüğü, gaz pedalı hissizliği zulüm :D

En kötüsü fiyat uno yanından fiesta geçse sallanan bisiklet lastiginden hallice lastiğiyle kağıttan hallice kasasıyla su borusundan yapma şasesiyle korkutan araba diye bindikleri el arabası.hayal kırıklığı yaratan reno concorde eskilerin hayli efsane rahat hizlı dedigi arabaya binince joleden hallice şasesi ve süspansiyonuyla rezalet yol tutusuyla hayal kırıklığı yaratmıştı bende bu arada iki araçta çok iyi kondisyondaydı.

Son düzenleme:
İveco 65-9 kadar iğrenç kullanışsız bir araba değil ama araç görmedim. Ne kadar kötü anlatamam ya midem bulandı yine :mad:
Onunla uzun yol yapan falan var Allah yardımcıları olsun...
sahibinden-iveco-65-9-c244103d110-zrrzrry.jpg
İğrenç de ne iğrenç bir kamyon. evi taşımak için tutmuştuk bindim yan koltuğa binmez olaydım. motor sesinin kabinde yankılanması, viteslerin geçmemesi, devir saatinin sağa sola sallanması vs. kısaca çok dandik bir kamyon.

Doğru söylüyorsun ama bir bütün olarak konuşuluyorsa iç mekanada bakılmalı bence. Ne kadar zevkli olursa olsun iç mekanı bence belli bir seviyenin üzerinde değilse ben o arabaya süper diyemem.

Ceyhunum haklısın da arkadaşın gömdüğü araba 97 mondeo :)) Markaya özel değil kullandığı arabanın problemlerinden kaynaklı olsa da öyle mondeo rezil araba diyince ben de bi gerilim müziği çaldı dedim hangi konudayım bi daha bakayım dedim :D :D

Ceyhunum haklısın da arkadaşın gömdüğü araba 97 mondeo :)) Markaya özel değil kullandığı arabanın problemlerinden kaynaklı olsa da öyle mondeo rezil araba diyince ben de bi gerilim müziği çaldı dedim hangi konudayım bi daha bakayım dedim :D :D
Ben arkadaşa ithafen yazmadım ve 97' mondeonun nasıl bir alet olduğunu bilirim ve severim. Ben @motorsinann a cok yönlü düşünmek gerektiğini dedim sadece.

Arkadaşlar Astra G Nasıl kötü olur?Çok sıkı,tok direksiyonu zevkli vitesleri hafif kemikli sürüşü tatlı sert ama zevkli arabadır.Benim şuana kadar en beğendiğim astradır Astra G Gerçekten hayretler içindeyim.

Arkadaşlar Astra G Nasıl kötü olur?Çok sıkı,tok direksiyonu zevkli vitesleri hafif kemikli sürüşü tatlı sert ama zevkli arabadır.Benim şuana kadar en beğendiğim astradır Astra G Gerçekten hayretler içindeyim.
O kadar sorunlu ve içi boş hissettiriyordu ki aklimda öyle kalmiş benim.

Niye konuşmuyorsun ki? Ben sadece iç mekana da bakmak gerekli dedim. Ve en kötü araç olarak Golf diyeceksen saygı duyarız bence hepimiz sonucta bu senin fikrin.
senden dolayı değil, mk2 Mondeo nun ne güzel ve nasıl güzel olduğunu çok az kişi bilir, çok özgün karakterli ve kaliteli arabadır bunun bilincinde yazılanlara bakarken sırf iç triminin kötü oluşundan dolayı bazı arkadaşların en kötü araba olarak algılamasına kızdım

O kadar sorunlu ve içi boş hissettiriyordu ki aklimda öyle kalmiş benim.
2004'te sıfır 1.4 ecotec düz vites Esentia siyah hb almıştık o arabayı tam 205 bin km'ye kadar kullandık.En ufak problemi yoktu sadece her sene bakım için şubat ayının ilk haftası servise bırakır ertesi gün alırdık tam 11 yıl kullanıldı ve evin 1.arabasıydı her yere(köye,işe,markete,pazara,avm'ye,kamp yapmaya,tatile)onunla giderdik.Pek bir donanımı yoktu ama zevkli,problemsiz ve yüksek hızlarda bile stabil güzel bir arabaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...