Bu Nedir Beyler??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TuncYcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuncYcl

Profesör
731
29
Marka
BMW
Arkadaşlar iki yıl once ehliyetimin ilk yılı başıma gelmiş olaydır, e5te durmak istemedigim icin iyice vahim hala gelmis bir patlak lastik, simdi size sorum su evet ben hemen durmadim aba bu lastik bu hala nasil geldi yani patlama sebebi nedir sizce? Ilk yara nerden olabilir? En son su halde stepneyi taktim[emoji3][emoji3] (arabada hasar yok) (fwd otomatik dizel araba)

eecb7ceab5e8591d8e970e43501e610a.jpg

Arkadaşlar iki yıl once ehliyetimin ilk yılı başıma gelmiş olaydır, e5te durmak istemedigim icin iyice vahim hala gelmis bir patlak lastik, simdi size sorum su evet ben hemen durmadim aba bu lastik bu hala nasil geldi yani patlama sebebi nedir sizce? Ilk yara nerden olabilir? En son su halde stepneyi taktim[emoji3][emoji3] (arabada hasar yok) (fwd otomatik dizel araba)

eecb7ceab5e8591d8e970e43501e610a.jpg
O lastik parçasını ben olsam saklardım:D

Komsular ertesi sabah sen ne yaptin amk diye tepki verince mecbur attim. Lastikciye sokme parasi vermedim ama [emoji3]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastik yanaklarında bazı lastiklerin yeterince çelik katman yoktur bu lastik patlamalarında lastiğin tam yere yapışmasına ve jant kenarları tarafından yenmesine neden olur jant kenarları jilet gibi lastiği iki ksımdan çiğner ve keser onun için Mİchelin lastikleri öneririm patlasada tam yere yapışmaz kısa süreliğine idare eder ama kısa mesafe ve süre 100m en fazla.
Arkadaş zaten biraz daha gitseydi olacak şuydu bu kısım bölünecek ve bir kırbaç gibi hız alıp çamurluğu vuruşuyla parçalayacaktı

Büyük ihtimal lastiğin kalitesinden kaynaklanıyor. Lastik patlamamış bildiğin parçalanmış. Mevsime uygun kullanılmadıysa ve çok zorlandıysa da olabilir.

Cinturata p7 lastikler temmuz ayinda başıma geldi 2k da lastikerdi, babamin otobanda duz yolda gazlanan arabasiydi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lastik basıncı çok düşük olup çukurlara hızlı girince jant lastiği kesmiş olabilir mi can beyin dediği gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...