Bence deliği silikon ile doldurup üzerini oje ile boyamak en güzel çözüm.Riski girmeyip değiştireyim o zaman, herkese teşekkürler. Yenileme işlemi nasıl oluyor?
Riski girmeyip değiştireyim o zaman, herkese teşekkürler. Yenileme işlemi nasıl oluyor?
Bunun kuralı da sürekli değişiyor. Ben değiştirdiğim dönem ruhsat fotokopisi ve delikli plakaları götürmek yetiyordu. Muayeneden önce hiçbir belge almadan değiştirmiştim bu yılın başlarındaDeğiştirmenin en kolay yolu muayeneden kalmak) Kalınca direkt şoförler odasından değiştirilebiliyor.
Diğer türlü emniyetten bir yazı alınıyormuş sanırım detayını bilmiyorum
Ben de aynı şekilde yaptım. Vakti olmayanlar için de dışardan bazıları kendileri pay alıp yapıyor.Bunun kuralı da sürekli değişiyor. Ben değiştirdiğim dönem ruhsat fotokopisi ve delikli plakaları götürmek yetiyordu. Muayeneden önce hiçbir belge almadan değiştirmiştim bu yılın başlarında
Ben 20tl verip 2 plakalık + önden sıra + otopark hizmeti almıştım dışardakilerdenBen de aynı şekilde yaptım. Vakti olmayanlar için de dışardan bazıları kendileri pay alıp yapıyor.