Peki hepsi kaybolur mu hocam?Pasta ve pamukla ovalayın, daha sonra durulayın. 10-15 dakika içinde geçer.
Peki hepsi kaybolur mu hocam?
Tamponun hafif üstündeki kısım tampona dahil değil, değil mi hocam?Bence olur. Çok derin çizik yok gibi. Varsa da ona yapacak bir şey yok. Tamponu lokal boyamazlar, tamamını boyarlar. Plastikte renk tutmuyor çünkü
Tamponun hafif üstündeki kısım tampona dahil değil, değil mi hocam?
Teşekkür ederim çok saolun.Çamurluk dahil değil. Çamurluktaki zaten büyük durmuyor. Dediğim gibi pasta ve pamukla dal geçer. Bunda hiç bir şey yok.
Siyah hocam. Açıkçası daha önce kendim hiç pasta veya cila yapmadım. Bugün tam ürünleri alıyordum ki dedim dur bir de bez lazım olur filan öğrenci olduğumdan maliyeti göze almadım. Bakınıyorum şu anlık, tabii bir de babama açıklama kısmı var :dFüme mi siyah mı? Siyah ise pasta dan sonra Sonax ın siyah renkte cilası var beyaz çiziklerin çoğunu 4-5 ay giderir
Ya 50 liralık malzeme alican kenarda durucak. Ya da bi yere yaptirican 50 lira vercen. Aynı konudan ben de muzdaripim öğrenci olduğumdan temizlik malzemesi alamıyorum araba için. Mikrofiber bez cart curt 50 60 lirayı bulur diye düşünüyorum gene. 60 liralik mazot alıp gazlamak daha ilgi çekiciSiyah hocam. Açıkçası daha önce kendim hiç pasta veya cila yapmadım. Bugün tam ürünleri alıyordum ki dedim dur bir de bez lazım olur filan öğrenci olduğumdan maliyeti göze almadım. Bakınıyorum şu anlık, tabii bir de babama açıklama kısmı var :d
Ben yüklediğim benzinle kaç kere gidip gelebilirim hesabı yapmaktan matematik dersinden kalmaktan kurtuldum :dYa 50 liralık malzeme alican kenarda durucak. Ya da bi yere yaptirican 50 lira vercen. Aynı konudan ben de muzdaripim öğrenci olduğumdan temizlik malzemesi alamıyorum araba için. Mikrofiber bez cart curt 50 60 lirayı bulur diye düşünüyorum gene. 60 liralik mazot alıp gazlamak daha ilgi çekici
Arabayı babamdan dayimdan dedemden alırım. Km ye bakarım. Benzin göstergesine bakarım. Gezer tozarim yaptığım km ye bakarım. Benzin göstergesi nerelere inmiş ona bakarım. Mazot veya LPG var zaten bizde alırım yakitimi. Bırakırken de her zaman vay bacağına tüküreyim o kadar yakıt aldık gene de aldığımızdaki yerinde değil derim. Bu böyledir. FixBen yüklediğim benzinle kaç kere gidip gelebilirim hesabı yapmaktan matematik dersinden kalmaktan kurtuldum :d
Anladığım kadarıyla başka bir araca sürtmüşsünüz ve o aracın boyası sizin tamponunuza geçmiş, sanayiye bir oto boyacıya gidin abi şunu tinerle silsek olur mu deyip 5-10 tl bişey verin. İstemez ama siz yine de verinSiyah hocam. Açıkçası daha önce kendim hiç pasta veya cila yapmadım. Bugün tam ürünleri alıyordum ki dedim dur bir de bez lazım olur filan öğrenci olduğumdan maliyeti göze almadım. Bakınıyorum şu anlık, tabii bir de babama açıklama kısmı var :d
Ben kendim yapabilir miyim hocam o işlemi?Anladığım kadarıyla başka bir araca sürtmüşsünüz ve o aracın boyası sizin tamponunuza geçmiş, sanayiye bir oto boyacıya gidin abi şunu tinerle silsek olur mu deyip 5-10 tl bişey verin. İstemez ama siz yine de verin
bugün yaptırdım hocam. otoparka girince sağ ön farın da yanmadığını farkedince gittim sanayiye, adam pastayla halledebildiği kadar halletti, far için de ampul aldı, taktı. fiyat 30 lira dedi. sence iyi bir fiyat mı?Çoğu yıkamacı da bile pasta var yaklaş aç lafı hallederler