Bu tip haraketler beni çileden çıkarıyor! Şimdi sorarım size Biber Gazımı Elektroşok Aletimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BatuhanSks

Profesör
179
Sosyal medyada gezinirken şu video dikkatimi çekti. Küfür içeriyor maalesef kusura bakmayın.
Her ne olursa olsun ben hoş görülü bi insanım.Genel yapım desbot ve kavgacıdır, haksızlığa tahammül edemem, fakat ezilen kişilere acıyor ve her zaman yanlarında oluyorum. Trafikte de biri bana karşı yanlış bi haraket yaparsa özür beklerim artislik yapmaz ve düzgün davranırsa ben bile ondan özür dileyebilirim. İnsanlara iyi davranmak hoşuma gider fakaat ! böyle artis insanları yakalarsam haklıda olsa bu şekil davranırsa elimden geldiğince uğraşmak isterim. Ama piyasada herkes bi kafada ve hangisine ceza keseceğimizi bizde bilemez olduk. MaaşALLAH , güçlüyümdür her türlü haksızlara karşı elimden gelen mücadeleyi veririm ama gelin görün ki bunun sınırı yok şu videoyu izledim , kendi kendime sordum sizlerede danışmak istedim.[Şimdi ben bunu döverim elimde kalır gider silah çeker başımız ağrır] Bu tip insanlara karşı seri imha için en az baş ağrıtan Biber gazı mı yoksa Elektro şok cihazımı ??

Son düzenleme:
Bunlar ne laftan ne de dayaktan anlayacak insan tiplerinden. Fazla bulaşmamakta fayda var. Malum küte çıktı mertlik bozuldu hesabı maazallah vururlar adamı.
Konularını da büyük punto ile yazmana gerek yok. Normal punto ile yazılan yazılar okunabiliyor.

İşde vereceksin elektiriyi çıldırsın dursun orda.
Ben küçük puntoda okurken kafam karıştığı için insanların rahat okumasını düşünerek bu şekilde düzenleme yapıyorum. Dikkat ederim .Teşekkürler

Aga biber gazı açık ve net. Ben motosikletimin ön camında bulunduruyorum hatta birkaç kere kullanmışlığım bile var. İsterlerse 10 kişi gelsinler sıkıyorsun gazı sonrası senin hayal gücüne kalmış. Adamın kolunu totosuna mı sokarsın yoksa erkekliğini mi elinden alırsın orası sana kalmış. Kanunen de biber gazı için bi sıkıntı yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...