Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Bugatti Chiron Sport, Fransa’nın Ehra-Lessien bölgesinde yaptığı hız denemesinde saatte 490 kilometre hıza ulaşmayı başardı. Süper spor otomobilin başarısı ile ilgili detaylar haberimizde!
Bugatti kartlarını açıyor: Chiron Sport 490 km’yi gördü!
Veyron modeli ile bir dönem hız rekorlarını alt üst eden Bugatti, her defasında amaçlarının rekorlar kırmak olmadığını belirtiyor. Buna rağmen markanın adı bir şekilde yüksek hız denemeleri ile anılmaya devam ediyor. Andy Wallace’ın sürücü koltuğunda oturduğu Chiron Sport prototipi, gerçekleştirilen denemede saatte 490.48 kilometre hıza ulaşmayı başardı.

Başarıyla sonuçlanan hız denemesi, Almanya merkezli teknik denetim şirketi TÜV tarafından da onaylandı. Öte yandan prototip araç bu test için Bugatti ve iş ortakları...

Okumaya devam et...


 

FocusMonster

Profesör
Beta Programı
9 Ara 2018
701
864
1,770
Güzel bir başarı. 👍 Modifiye edilmiş Hennessey Venom F5 ve Venom GT’yi de aynı pistte görmeyi isterdim. Tamamen olmasa da hemen hemen aynı şartlarda hangisinin en hızlı olduğunu görebilirdik.
 

CaliKaan

Panpa
Stage 2
31 Ara 2017
605
1,465
2,520
30
Riverside, California
Marka
BMW
Koenigsegg altında kalmayacaktır :) Yakında Koenigsegg tarafından bir video izleriz hiç merak etmeyin o zamana kadar bırakın Bugatti eğlensin :)
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,193
45,770
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bugatti'nin bu son rekor deneyisiydi. Gecenlerde resmi bir aciklamayla artik rekor denemesi yapmayacaklarini, baska gelistirmelere odaklanacaklarini acikladilar ki zaten artik gerek yok bencede.
 
J

JrOn89

Ziyaretçi
Bu rekor denemesi yapılan chiron normal satışı yapılan chirondan farklı aerodinamik geliştirmeler, hafifleştirme, daha güçlü soğutma için daha büyük hava girişleri ve en önemlisi farklı bir araç olmasını bile düşündürebilecek aracın arkasının 25 cm daha uzatılması...
Adamlar sadece reklam için araçla baya oynamışlar yola çıkabilir bir chironla denemek lazım
 
J

JrOn89

Ziyaretçi
Bugatti bu denemeyi standart bir chiron ile yapsaydı bir değeri olurdu ancak araçta özel aerodinamik geliştirmeler, daha büyük soğutuma girişleri, yolcu koltuğu gibi donanımların sökülmesi (hafifletme) ve en önemlisi aracın arkasının 25 cm daha uzatılması gibi yapısal değişimler yapılmış.
Eğerki street legal olmayan bir araç araç ile deneme yapılacak ise zaten thrust ssc rekoru çoook üst seviyelere taşımıştı.
 
  • Beğeni
Tepkiler: nacker
S

Sami Baltaş

Ziyaretçi
Bugatti'nin başkanına söylediğine göre bu arabanında daha hızlı yapacaklarmış :D
 

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,911
2
24,208
5,320
İzmir
Marka
Toyota
Çok çok çok ciddi hız.Bu hızlara ulaşıldığında Ne gibi problemleri çözmeleri gerektiğini hayalim dahil almıyor
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım