Bugün aracınız için ne yaptınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtctn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 475 km yaptım, 40 km'si şehir içi sıkışık trafik ve litresi 4.27 liradan mazot almak suretiyle aracı doyurdum ve detaylı yıkadım.. İlk defa her zamankinden fazla yaktı aracım, 110 liralık yakıt aldım 475 km'ye. İçime dokundu açıkçası.
23 kuruş/km yakmış araba hocam daha ne istiyosunuz anlamadım :D

Otoparkta ağaç altındaydı, ordan alıp sitedeki favori yerime çektim. Sağı solu geniş yanıma park eden araba kapısını sonuna kadar açsa bile benimkine değmiyor :) Bir de kuş pisliklerini özel karışımımla temizledim, bu hafta cumartesi gününe kadar hep yatacağı için yıkamadım, zaten yağmur yağacak.

Sabah çalışmadı akü bittiginden ve gece hava sogudugundan. Öğlen akü aldık. Para harcatti araba bugün bize.

Bayramdan beri yıkanmıyordu. Dün yıkattım ve ne göreyim sağ taraf zift olmuş. Mecbur gaz ile bir daha yıkandı. Toplamda 3-4 saatimi yedi. Ama 1-2 nokta dışında neyseki işe yaradı.

Sabahleyin 4 kere ard arda motor marş basmadı ve beni imbd den 9.9 puan almış bir korku filmi kadar korkuttu. 5. Kez denediğimde araç çalıştı. Neden böyle yaptığını biraz araştırınca ortaya aşırı derecede soğuk havaların sebep olabileceği ortaya çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...