Bugün Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fksarall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün leşim. Nöbetçiydim, saçma sapan işler çıktı başıma. Üstelik sistem gitti geldi durdu. Leş...

Başıma gelenlerin hepsine iyi ki olmuş dediğimde rahatlama hissettiğimi farkettim. Tüm kaygılarıma sebep olan olaylar, iyi ki olmuşsunuz.

Düşününce hiçbir şeyi değiştiremediğimi geç farkettim, o yüzden o an gelene kadar düşünmüyorum, zaten düşünsem de değişecek mi?

Şu sıralar herkes ayrı şeyler söylüyor. Herkes ayrı bir tarafa çekmeye çalışıyor.
Dışarı çıkıyorum bi dolaşayım diyorum en basitinden çay içmeye kalksan bile 3-4 lira bunu yaşayınca bile insanın psikolojisi bozuluyor.
Ama kendime yaptığım yanlışlarla ilgili kesin ve keskin kararlar verdim bunları tutmaya, uygulamaya çalışıyorum.

Kendinizi depresyonda veya ona yakın bir yerlerde hissediyorsanız ve aklınızdan sıklıkla kendinizle ilgili kötü düşünceler geçiyorsa, ilk olarak bu videoyu sonra da röportaj yapılan yazarın "İyi Hissetmek" adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim. Kişisel gelişim kitabından çok, birkaç seanslığına psikoloğa gitmiş gibi hissediyorsunuz.

edit: 1 saat önceyle kıyaslarsam, gerçekten harika hissediyorum :)) bu nasıl oldu bilmiyorum ama okuduklarınızdan bazı yerlerde hem etkilenip hem hayatınızdan örneklerle kıyaslayıp sanki o saniyede tedavi oluyorsunuz gibi geliyor, ama tabii bu "terapi"yi kendi içinizde devam ettirmeniz gerekiyor elbet.

Son düzenleme:
Her halimize şükür gibi bir anlamı var yanlış hatırlamıyorsam.
Her halimize Hamdederim daha doğru olur. Hamd ile şükür benzer anlamda olsa da aynı değildir. Mesela hastalık veya bela gibi şeylere şükredilmez hamdedelir. Şükür verilen nimetin artırılmasını istemektir, bela ve musibetin artırılması istenmez.

Son düzenleme: