S sputnik Üye 5,484 18 May 2018 #2,041 DouglasAdams' Alıntı: @sputnik Koş aslında sen bilirsin de olsun yine de atayım Ultra sax guy Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum. Moldova deyince aklıma bu geldi: Fransızca versiyonu bizim radyolarda daha çok duyuluyordu, hatta Rumencesini radyoda hiç duymadım. Fransızcası da bu: Avatar çok güzel olmuş bu arada. Tepkiler: DouglasAdams
DouglasAdams' Alıntı: @sputnik Koş aslında sen bilirsin de olsun yine de atayım Ultra sax guy Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum. Moldova deyince aklıma bu geldi: Fransızca versiyonu bizim radyolarda daha çok duyuluyordu, hatta Rumencesini radyoda hiç duymadım. Fransızcası da bu: Avatar çok güzel olmuş bu arada.
bt Takipçi Destekçi 18,501 Marka Honda 20 May 2018 #2,042 Tepkiler: sputnik, TheAMG56, yaso ve 1 kişi daha
yaso TORNACI 3,204 Marka Ford 23 May 2018 #2,047 sefaozc' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Türkçe'ye şarkıları en çok çevrilen sanatçılardan biri Son düzenleme: 23 May 2018
yaso TORNACI 3,204 Marka Ford 23 May 2018 #2,048 Bu yazın Summertime Sadness'i Dinlemekten vazgeçemediğim şaheser Bu remix de şarkıya chill ma man havası katmış Tepkiler: Kim?, DouglasAdams, Mustafak ve 1 kişi daha
Bu yazın Summertime Sadness'i Dinlemekten vazgeçemediğim şaheser Bu remix de şarkıya chill ma man havası katmış
alfhonso Hakan BIÇAK İnfazcı Yönetici Admin 24,743 35 Marka Mercedes 25 May 2018 #2,056 ramazan münasebetiylen Tepkiler: Cenk ve LvntDmr67