Diaspolis Panpa Destekçi 2,559 26 Ara 2020 #3,963 alfhonso' Alıntı: takıldım bu ara buna yav, efsane olmuş Genişletmek için tıkla ... Benim de hoşuma gitti, bir de biraz Müslüm Gürses havası var
alfhonso' Alıntı: takıldım bu ara buna yav, efsane olmuş Genişletmek için tıkla ... Benim de hoşuma gitti, bir de biraz Müslüm Gürses havası var
alfhonso Hakan BIÇAK İnfazcı Yönetici Admin 24,743 35 Marka Mercedes 26 Ara 2020 #3,964 Diaspolis' Alıntı: Benim de hoşuma gitti, bir de biraz Müslüm Gürses havası var Genişletmek için tıkla ... Bi müslüm gürses bi Rubato havası var. zaten bu projede yer alan isimler ülkemizde bir çok sanatçının saz ekibinde yer almış ismi bilinmeyen yıldızlar seven çok seviyor, sevmeyen ise bu şarkıya yakışmamış diyor direk Tepkiler: Diaspolis
Diaspolis' Alıntı: Benim de hoşuma gitti, bir de biraz Müslüm Gürses havası var Genişletmek için tıkla ... Bi müslüm gürses bi Rubato havası var. zaten bu projede yer alan isimler ülkemizde bir çok sanatçının saz ekibinde yer almış ismi bilinmeyen yıldızlar seven çok seviyor, sevmeyen ise bu şarkıya yakışmamış diyor direk
S.Asil Quadrifoglio Verde Destekçi Stage 2 5,938 Marka Alfa Romeo 26 Ara 2020 #3,965 Tepkiler: Sirius
AhmetBabali Ahmet Babalı Takipçi 3 Marka Skoda 26 Ara 2020 #3,966 Yüksek ses ile birlikte keyifli bir sürüş yaşatır. Severiz Tepkiler: DuzboruDownpipe ve bt
mehmeetakiff Panpa 595 22 Marka Volkswagen 26 Ara 2020 #3,968 bütün gün dilime dolaştı, nerden geldi aklıma ona dair bi fikrim de yok, bayadır dinlemiyordum hatırlatası geldi heralde Tepkiler: alfhonso
bütün gün dilime dolaştı, nerden geldi aklıma ona dair bi fikrim de yok, bayadır dinlemiyordum hatırlatası geldi heralde
alfhonso Hakan BIÇAK İnfazcı Yönetici Admin 24,743 35 Marka Mercedes 30 Ara 2020 #3,970 Tepkiler: S.Asil
applejack35 Panpa 339 32 Marka Hyundai 1 Ocak 2021 #3,973 yiyeceğiniz hız cezalarından ben sorumlu değilim, bütün suç şarkıda Tepkiler: alfhonso