Hocam müzikle uğraşıyor musun? Viking Metal falan dinler misin? Bir gitarist olarak daha derin sohbet etmek isterim.
Hocam müzikle uğraşıyor musun? Viking Metal falan dinler misin? Bir gitarist olarak daha derin sohbet etmek isterim.
Konuyu dağıtmadan ben de paylaşayım hemen:
Ooo ne guzel, ben biraz daha melodik tarzdayim.Elektro gitar çalıyorum , metalcore grubum var , taksim dorockta düzenli olarak sahne alıyordum , Favori grubum Killswitch engage tarzıma en yakın gruptur , trivium , lamb of god , gojira çalmaktan çok zevk alırım
Olmadan olmaz
Aynen eskiden her gün dinlerdim şimdi aklıma gelirse Yine de güzel Megadeth,Machine Head,Metallica vb. eskiden çok dinlerdim özellikle gitarları,vokalleri,basları bulup ayrı ayrı dinlerdimMetallicayı eskiden çok severdim dinlerdim ama neden son 2 senedir hiç dinlemedim 7 telli gitarım var bu djent tarzında falan çalıyoruz ondan ötürü
Ooo di di didididi dididi jent diyorsun. Tam bir djentleman'sin o zamanMetallicayı eskiden çok severdim dinlerdim ama neden son 2 senedir hiç dinlemedim 7 telli gitarım var bu djent tarzında falan çalıyoruz ondan ötürü
En ağır 3 uyuşturucu: Damardan alınan EROİN, burundan alınan KOKAİN, kulaktan alınan MÜSLÜM GÜRSES...
Müslüm Gürses'i yaratan Rabbim rakıyı haram kılmış, imtihan dünyası işte...
Bu saatte insan bazen başka bir şey dinleyemiyor.. Müslüm Gürses'in çok şarkısını bilirim ama bunun yeri ayrıdır.