Mesele yeni bitmelik değil, Korn'un o kadar şarkısı arasından bunu yakalamana afalladım. Üstteki mesajın editine baksanaSen bizi yeni bitme 90'ların bebesi zannettin herhalde abi
Mesele yeni bitmelik değil, Korn'un o kadar şarkısı arasından bunu yakalamana afalladım. Üstteki mesajın editine baksanaSen bizi yeni bitme 90'ların bebesi zannettin herhalde abi
Ahahahahaha bu ne demek oluyor----> Douglas goes to GURUMesele yeni bitmelik değil, Korn'un o kadar şarkısı arasından bunu yakalamana afalladım. Üstteki mesajın editine baksana
Running is a victory demek he Ümitlerimizin peşinden koşuyoruz biz hep doktor bu da sana gelsinSanayide orada burada cebelleşen çömez ünili @Bedirhan a gelsin.Sen istiyor Bemewe RUN BOY RUN
Offff çok büyük deştin..
Of Monster and Men'den duyduğum ilk şarkıydı, Love Love Love.Offff çok büyük deştin..
Samson şarkısını seviyorum ben deOf Monster and Men'den duyduğum ilk şarkıydı, Love Love Love.
Ben de bu kadının sesine hastayım.
Her çeşit denişiğe karşı angara havası oynamaya devam fjkdlgjdfklLGBT si o su bu su duyarlılığın ana vatanı Kilyos'ta bozkırın tezenesi @mustafa.e Ya gelsin.Korun Mustafa