Bilet almadım, hiç de düşünmedim ne alayım diye ama sanırım şimdi düşünmek gerekecek.
Eğitimim için Amerika’da okumaya giderdim, orada kalabileceğim ve kariyer bakımından yükselebileceğim kadar yükselirdim.Orada zaten araç bol bol var istemediğim kadar TR ye döner miyim bilmem döneceğimde ise abartmadan bir şeyler alınırdı illaki...
Yani kısacası başlık benim hayallere pek uymuyor, ama şu açıdan cevap yazacağım eğer TR'de bir şeyler yapacak olsaydım, 20M TL harcanmaya başlandığı zaman çok da aşırı büyük bir para değil, ama eğitim masrafları, evlilik-ev dizme, iş/güç, yatırım, hayır yardımı, gibi sebeplerden ötürü nereden baksanız 7,5 Milyon TL arası bir para harcanır, sonrasında ise geriye kalan 12,5 M'nun 5 M'luk kısmını kötü gün parası olarak ayırırdım.
En sona kalan 7,5M ise ufak bir garaj satın alır içine şunları doldurur üstüne kilidi vurur ara sıra çıkarırdım.TR de aşağıdaki araçlar mevcut hepsi de 7,5M nin içinde alınabilecek değerleri var.
7,5M'lik Garaj
Klasik Niyetiyle Garajda Stock Olarak Tutulacaklar-ÇOK BÜYÜK Hayaller-
1-Mazda RX-7 FD
2-Porsche 911 930 Turbo 3.3 RWD
3-Peugeot 205 GTi 1.9
4-Mazda MX-5 NA
Güncel Klasikler-Olmasa da olurlar ama olsa daha iyi olurlar.
1-Porsche Cayman 718 Manuel
2-BMW M2 Manuel
3-Audi RS4
4-Fiesta ST-2018
Projelikler-Stock olmayıp aşağıdaki örnekler gibi mümkün mertebe amaca uygun olacaklar-Bunlar olmazsa olmaz değil, ilk yazdığım klasikler gibi illaki olmalılar sınıfında..
1-Lada Niva 1.7-Off Road Amaçlı Proje Aracı
2-BMW E46 316i Manuel-S54B32 Swaplı-Pist Odaklı Proje Aracı
3-VW T3 Westfalia-Campervan Proje Aracı
Garajda değil de kapının önünde durup şehir içinde “daily ride” tarzında duracaklar:
1-BMW i3
LİSTEDE HİÇ BİR EKSİK YOK TASTAMAM

''HAYALLERİ SATIN ALAMAZSINIZ''
Satın aldığınız zaman sizin kendi hayalinizi değil başkasının hayalini almış olursunuz.