abi deme boyle seyler ya ben uzuluyorum bak. senın bıze ornek olman bakın evlılık cok guzel cocuk yapmak cok guzel demenı beklıyorumÖnce garıyı boşarım..
reis ne yaptın ya ahahahahahÖnce garıyı boşarım..
Hocam zaten çıkan tüm parayı bağış yapmayı düşünen insanların hayal ettiği şey oynamış olmak değil, ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmeye vesile olmanın verdiği mutluluk aslında. Yani bir an için oynamış olma fikrini aklından çıkarıp kendi paranı ihtiyaç sahibi insanlara verdiğini hayal et, bunun gibi bir şeyUmarım bu forumda tanıdığım bu güzel insanların hiç birine -eğer oynadılarsa - ikramiye çıkmaz. Haram para sonuçta hayır gelmez vesaire şeyler söylemeyeceğim tekrardan. Bunları hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. Söylemek istediğim tek bir şey var. Öyle ikramiye çıkarsa bağış, yardım vesaire yaparım diyenleri anlayamıyorum. Haram olduğunu biliyorsun, buna rağmen oynuyorsun, kazanınca da bağış falan filan. Bunun anlamı resmen: '' sidikli suyla abdest aldım, namaz kıldım kabul et Allah'ım'' demek. Allah kimseyi şaşırtmasın.
İyi hoş diyorsun da belki ben ateistimUmarım bu forumda tanıdığım bu güzel insanların hiç birine -eğer oynadılarsa - ikramiye çıkmaz. Haram para sonuçta hayır gelmez vesaire şeyler söylemeyeceğim tekrardan. Bunları hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. Söylemek istediğim tek bir şey var. Öyle ikramiye çıkarsa bağış, yardım vesaire yaparım diyenleri anlayamıyorum. Haram olduğunu biliyorsun, buna rağmen oynuyorsun, kazanınca da bağış falan filan. Bunun anlamı resmen: '' sidikli suyla abdest aldım, namaz kıldım kabul et Allah'ım'' demek. Allah kimseyi şaşırtmasın.
abi deme boyle seyler ya ben uzuluyorum bak. senın bıze ornek olman bakın evlılık cok guzel cocuk yapmak cok guzel demenı beklıyorum![]()
aman abı yoksa cocuk yorgunluguyla bır hata yapmadaKlasik türk cevabı budur. Ben klişeyi oynadım. Yoksa neye boşayım hanımı![]()
Umarım bu forumda tanıdığım bu güzel insanların hiç birine -eğer oynadılarsa - ikramiye çıkmaz. Haram para sonuçta hayır gelmez vesaire şeyler söylemeyeceğim tekrardan. Bunları hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. Söylemek istediğim tek bir şey var. Öyle ikramiye çıkarsa bağış, yardım vesaire yaparım diyenleri anlayamıyorum. Haram olduğunu biliyorsun, buna rağmen oynuyorsun, kazanınca da bağış falan filan. Bunun anlamı resmen: '' sidikli suyla abdest aldım, namaz kıldım kabul et Allah'ım'' demek. Allah kimseyi şaşırtmasın.
Oynayan her insanın asgari temennisidirEn azından amorti çıksın da biletlerin parasını çıkaralım.