Güzel de, sizin araç büyük değil kiÇünkü bir kasisten yılan gibi sağ sol yaparak geçmeyi sevmiyorum, arabanın altının sürtmesinden hoşlanmıyorum, trafikte daha rahat etmek istiyorum, bozuk yollarda daha az sıkıntı yaşamak istiyorum, yolun kenarında güzel bir manzara görünce asfalttan kafam rahat şekilde çıkmak istiyorum, arabaya eğilerek binmek inerken de kafamı vurarak inmek istemiyorum, arabada otururken dizlerimi ileriye doğru uzatmak yerine dik tutmak istiyorum vs.
Bu araçlarla piste girmiyoruz sonuçta.
İşte... Yatarı olmasa hepimiz yaparız da, yatarı var. Yoksa ortalık Flatout olur çok eğlenirizya bazen trafikte öyle sinirleniyorum ki, içimden keşke önünde demir tampon koruyucusu olan bir kamyonetim olsa da vura vura ilerlesem diyorum.. halbuki @1987EP bin paylaştığı fotoğraf gibi bir durumum da yok![]()
Gülelim diye usta yaya bazen trafikte öyle sinirleniyorum ki, içimden keşke önünde demir tampon koruyucusu olan bir kamyonetim olsa da vura vura ilerlesem diyorum.. halbuki @1987EP nin paylaştığı fotoğraf gibi bir durumum da yok![]()
Güzel de, sizin araç büyük değil kiEn fazla C sınıfı sedanlar kadardır ¯\_(ツ)_/¯
Ben konu başlığında göze batacak seviyede heybetli araçların kastedildiğini düşünüyorum. Yanlış mıyım? @hoodie54
Edit: @Diaspolis sizin Connect'in bir Escalade'in yapamayacağı hareketi yaptığını gözümle görmüşlüğüm var![]()
heybetli araç derken d suv ve üstünü kastettim.Güzel de, sizin araç büyük değil kiEn fazla C sınıfı sedanlar kadardır ¯\_(ツ)_/¯
Ben konu başlığında göze batacak seviyede heybetli araçların kastedildiğini düşünüyorum. Yanlış mıyım? @hoodie54
Edit: @Diaspolis sizin Connect'in bir Escalade'in yapamayacağı hareketi yaptığını gözümle görmüşlüğüm var![]()