C max 1.6 tdci ghia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emin32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 senelik bir araba hocam satarken bekletebilir. Sizin bütçeniz ne kadar?

sizin tavsiye edebileceğiniz bir araba var mı uzun süreli kullanabileceğimiz dizel aile arabası

2005 model 96 binde grisi var ailemde. Konforu olsun donanımları olsun çok çok iyidir. Yol gürültüsü alır, rüzgar sesini de 100 den itibaren alır. Önü arkası fersah fersah geniştir. yakıt tüketiminde de 11 yıldır araba hiç 7 litreyi görmedi. Sıkıştırdığımız zamanlarda oldu ama 6 litre civarı. Dolu bagaj 4 kişi Ankara-Antalya 90 a sabitledik 3.9 mu ne yakmıştı

peki 2006 140,000 km de 38,000 tl diyorlar arabada boya değişen yok birde 2000 tl lik ses sistemi var fiyatı nasıl pahalımı

Bir tek arıza verdi. O da sarj dinamosu bozuldu 800 liraya değişti. Ses sistemine hiç gerek yok ghia donanım da 8 hoparlörlü sony ses sistemi geliyor sub booferlı. 38 değil de 35 ve aşağısı hayet ideal

Biz bunu aldıktan sonra yaklaşık 5-6 yıl bineriz yanlız adam 38 den 1 Kuruş aşağıya inmem dedi c max tan başka tavsiye edebileceğiniz araba varmı fiyat aralığı 44 e kadar

Manuel ise kasko değeri 35 bin tl. Benim fiyatlandırma kriterim kasko değerleri ve varsa opsiyonları... çok çok temiz ise 3-4 bin tl fazla verilebilir ama yüz bin km'yi devirdiği için ben 35 bin tl'den fazla vermek istemem. Maalesef ben başka bir araç tavsiyesinde bulunamayacağım.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim araba manual içi dışı çok temiz ama piyasada malesef araba yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...